Running Sushi i København

By | 11/23/2010 13 comments
Tallerken fra Nagoya Sushi. California toppet med Laks
Tallerken fra Nagoya Sushi. California toppet med Laks.

Liste over Running Sushi i København

(Meget gammel liste, ikke opdateret i et stykke tid)
- Great China Running Sushi
Stormgade 35
1555 København V

- Nagoya
Sølvgade 84
1307 København K

- Osaka Sushi
Istedgade 3
1650 København K

- Sakaki Sushi
Amagerbrogade 86
2300 København S

- Royal Palace
Nørregade 28
1165 København K

- Nyu Sakura
H.C. Ørstedsvej 68
1879 Frederiksberg C

- Nibon Ya
Vesterbrogade 15
1620 København V

- Oyisi Sushi
Holmbladsgade 78
2300 København S

- All Happy
Store Kongensgade 60
1264 København K

- Fuji Sushi
Pile Allé 22
2000 Frederiksberg


Yami Sushi
Strandvejen 86
2900 Hellerup

- Nini Sushi
Roskildevej 320 og Strandvejen 59

Sushi Adlibitum:


- Fresh Sushi
Bremensgade 77
2300 København S

- Izumi
Jægersborg Allé 30
2920 Charlottenlund

- Sushi Nørregade

Fænomenet Running Sushi har været i København i et par år, og nu begynder nogle sushirestauranter at følge med. Jeg burde være i mod masseproduceret sushi, men når man står foran at spise så meget sushi som man vil for 179 kr, så bliver man lokket. Jeg har spist på Running Sushi på Stormgade, Royal Palace på Nørregade, Nagoya på Sølvgade, Osaka Sushi på Istedgade, og Sakaki-Sushi på Amagerbrogade. De bedste oplevelser har nok være på Running Sushi på Stormgade og Nagoya på Sølvgade, det hele virker en smule mere gennemført og det er også de to af de første i København til at åbne rullebåndssushi. Stærkt inspireret af trenden i Japan og Asien, men senest har man også set succesen i England med Yo! Sushi.
Problemet med All-you-can-eat sushi er at man kommer til at spise alt for meget, og det er meget synd for sushien, da man til sidst ikke engang kan smage den mere, så spiser man bare for at kunne "tjene" pengene hjem igen. På Nagoya var jeg med til at spise 50 tallerkener, herre stolt over mine spiseevner, men synes samtidigt at det lige var i overkanten. De nyeste running sushisteder er Nyu Sakura på HC Ørstedsvej og Nibon Ya på Vesterbrogade, og jeg har ikke prøvet deres running sushi endnu, men Nyu Sakura serverede den bedste tempura reje engang og Nibon Ya leverede middel og okay sushi. Oyisi Sushi og All Happy vil jeg ikke kommentere på, da jeg endnu ikke har spist der endnu.

Hvis man ikke har prøvet det før, så kan jeg anbefale at man lige prøver det, for det er noget der skal prøves. Så vil jeg opfordre til at prøve Nagoya eller Running Sushi. Osaka Sushi og Sakaki Sushi er også okay, men hold jer fra Royal Palace, da vi virkelig fandt det dårligt, men de havde også lige startet med at lave rullebåndssushi.

Billede fra Nagoya på Sølvgade
Billede fra Nagoya på Sølvgade.
Hvis I ser et sted, der ikke er nævnt her på listen, så må I MEGET gerne skrive en kommentar, dog er det kun Running Sushi i København/Storkøbenhavn der kommer på listen.
Nyere indlæg Ældre indlæg

13 comments:

Søren Friis sagde ...

Tak for anbefalingerne! Det kan være svært at navigere i sushi-junglen - faldt over bloggen da jeg googlede efter god running sushi i Kbh. Tror jeg og kæresten vil starte med Nagoya, og se hvad vi siger til den.

Velbekommen! Godt valg, Nagoya og Running Sushi på Stormgade virker en smule mere gennemført end de andre. Husk at bestille bord og sørg for at I kan sidde ved rullebåndet, fordi ellers er det herre irriterende at rejse sig op for at hente mad (Dette gælder kun på Nagoya, hvor nogle af bordene er placeret væk fra rullebåndet)!

Anonym sagde ...

Anbefales IKKE Nibon ya sushi :/ !!! Fik at vide at de bruger dårligt råvarer !!!

Rikke Christine sagde ...

Fuji sushi kan klart anbefales! :) rigtig lækker sushi og altid fyldte bånd - desuden er der også et "varmt" bånd hvor man kan hapse en nuddelsalat eller forskellige sticks :)
I hverdagen tager de kun ca. 170,-

Anonym sagde ...

Rigtig fin blog :-) Så i endnu ikke havde været på Oyisi Sushi, men har i hørt den omtalt som god el dårlig?

Nej vi har ikke været på den endnu, men har hørt fra nogen der var der på selve åbningsdagen at det ikke var så godt igen. Men det er lang tid siden, så det kan være anderledes nu!

Anonym sagde ...

Okay, jeg tror jeg har besluttet mig for at prøve http://www.nyu-sakura.dk/index.php som jeg lige har fået anbefalet.
det er også super billigt i hverdage - 135kr, så det er jo til at overkomme.

Du må endelig skrive tilbage og fortælle os om oplevelsen, fordi vi har ikke selv været der.

Glemte at fortælle at jeg havde en lidt skuffende oplevelse på Nagoya i sidste uge med nyt og spændende sushi, men desværre af dårlig kvalitet. Der skal nok komme en post om det, når jeg finder tid til det :)
Håber I får en god oplevelse på Nyu Sakura.

Anonym sagde ...

Så fik vi prøvet Nyu Sakura, og det var bestemt en meget positiv oplevelse. Det er bestemt den bedste running sushi jeg har fået i Kbh. Der var et godt udvalg, og fisken var ret god.
Udover sushi var der lidt forskelligt dim sum, sticks, stegte ris, nudler, rejer og hvad der ellers plejer at være.
Bestemt min favorit running sushi i kbh indtil videre.

Anonym sagde ...

Hvilken af stederne ville du/i anbefale ifht atmosfære? Synes hurtigt running sushi steder bliver meget kolde og knapt så intime i indretningen.

Det bliver en svær en at svare på, da alle af stederne er meget kolde og kliniske, men hvis jeg skal pege på en varm indretning/atmosfære så må det nok være Nyu Sakura.
Jeg er selv gået væk fra at spise Running Sushi, da jeg synes at det er blevet synd for sushien og at der ingen atmosfære/oplevelse er.
Men Nyu Sakura er mit bedste bud, håber det smager :)

Anonym sagde ...

Vil dog oplyse at nyu sakura først starter running sushi 16.30

Tina sagde ...

Hej I 2...Hvor er det en flot Blog i har, og sindsyg interesant for madfreaks som jeg selv. Ville lige tilføje at jeg synes at King Ya på Amagerbrogade er et rigtig godt "Value for money" running sushi sted !!!! Izumi tiltaler mig, har luret på deres menukort, synes ikke at jeg kan se at der er "All you can eat"...tror I stadig at det er sådan ???....Har prøvet dette koncept i Las Vegas og jeg tænker stadig tilbage på det, med en savlende mund !!!....og så lige et Lidl tip....købte en croissant og et stort mørkt rustikt brød idag, begge friskbagt, de var super go`e og pigen bad om 18 kr. Lidl på Amagerbrogade bager selv brød af.