Wagamama er IKKE godt, men..

By | 11/29/2010 Skriv en kommentar
Tre slags tangsalater. 45 kr
Tre slags tangsalater. 45 kr.


Wagamama

Tietgensgade 20
1704 København V
Hjemmeside: http://www.wagamama.dk/


Af og til får jeg af en underlig grund lyst til Wagamama, men jeg bliver skuffet gang på gang. Hvad er det så der gør at jeg gang på gang får lyst til at tage derind?
Wagamamas koncept med at maden bliver serveret med det samme, for at undgå at maden skal blive kold, på trods af at de andres retter ikke er klar endnu, irriterer mig overhovedet ikke. Jo, det kan godt være ret underligt hvis jeg har fået min hovedret i en halv time og min medspiser ikke har fået mad endnu, så bliver jeg lidt irriteret, men det har jeg dog ikke prøvet det endnu. 


Jeg ved stadig ikke hvad der fanger mig ved Wagamama. Jeg bestiller altid tangsalaterne som sideret, ved egentlig ikke hvorfor, måske på grund af farverne, men det er i hvert fald sjovere end den ordinære tangsalat, som man altid får serveret på sushirestauranter. Den koster 45 kr, og det lyder ikke som meget, men man skal passe på ikke at bestille for mange sideretter, for lige pludseligt kan det hurtigt løbe op.


Jeg bestiller næsten altid det samme - de andre ting på menuen siger mig ikke så meget, så da jeg kan godt kan lide både steak og salat, så tager jeg selvfølgelig steaksalaten til 99 kr. Når retterne endelig kommer synes jeg tit at maden mangler meget smag. Når man læser selve beskrivelsen af retterne lyder det jo helt fænomenalt, men det bliver aldrig så godt som jeg forventer.
Med et par sideretter, to hovedretter og dessert bliver det en halvdyr omgang for noget mad der ligger til under middel. Man tænker at altid at pengene kunne have været brugt meget bedre et andet sted. Dog af en eller anden mærkelig grund har jeg stadig lyst til at spise der, jeg ved virkelig ikke hvorfor...

Steaksalat marineret i ingefær og soja.
Steaksalat marineret i ingefær og soja.
Chicken chili nudler
Chicken chili nudler.
Is med mango + kaffe
Is med mango + kaffe.
Nyere indlæg Ældre indlæg

0 comments: