Agnes Cupcakes

By | 1/27/2011 4 comments
Mange cupcakes at vælge i mellem.
Mange cupcakes at vælge i mellem.

Agnes Cupcakes
Sværtegade 2
1118 København K

Så havde jeg været inde i Agnes cupcakes for at indløse et gavekort. Da jeg sidst var inde for var prisen på 6 cupcakes på 140 kr, men denne gang prisen så steget og nu kostede 6 cupcakes 165. Indbydende ser cupcakesne da ud, men man skal helt ind i butikken før man kan se dem ordentligt, måske var det en lille idé at sætte nogle i vindueskarmen, men det virker i hvert fald godt for dem, fordi de er bleven vildt populære. Jeg glædede mig til at se om de levede op til deres hype. Vi tog hjem til min søster, hvor vi spiste delte de fire cupcakes.
Måske er det bare mig der ikke kan lide søde sager, men synes i hvert fald ikke at de pengene værd. Sicilian lemon smagte af citronmåne, som kan købes i Netto. De andre smagte faktisk okay, men ikke noget jeg vil betale 30 kr for. Hellere giv mig to tun nigirier til den pris eller en bøtte Carte D'or, men ja det er jo bare min holdning.

4 cupcakes. Black and white, strawberry, sicilian lemon og red velvet.
4 cupcakes. Black and white, strawberry, sicilian lemon og red velvet.
Nyere indlæg Ældre indlæg

4 comments:

MindYourSpirit sagde ...

Synes prisen lyder helt vanvittig :-) Men jeg er jo osse bar´ fra Århus a´:-)

Lise Lotz sagde ...

Så er jeg ikke den eneste, der ikke synes at kagerne er pengene værd. Og jeg prøvesmagte endda før prisstigningen. :-) (http://madogmening.blogspot.com/2010/10/agnes-cupcakes-tja-bob-bob-ja-ja-maske.html)
Lise

Julie J. sagde ...

Jeg har ikke smagt kagerne, men jeg synes kun at jeg læser indlæg omkring dem, hvor folk er skuffet over dem, så forstår ikke helt hvorfor hypen er så stor?! det noget underligt noget :)

Anonym sagde ...

Er nu fortsat en fan af lækre cupcakes, også dem fra Agnes. har dog fundet en ny måde at vise min passion - Cupcakes perler, som du kan købe i perlebutikken Beadsndrops i Studiestræde. Så nu hænger min passion for Cupcakes også i ørerne, som øreringe samt som et stort vedhæng i en lang halskæde. Hurrah for Cupcakes både dem man kan spise og dem som perler.