Anthony Bourdain: Kitchen Confidential

By | 1/17/2011 2 comments
Anthony Bourdain: Kitchen Confidential
Anthony Bourdain: Kitchen Confidential
Da jeg er blevet færdig med min bachelor for nogle dage siden; venter jeg på skolestart i september måned hvor jeg skal starte på min kandidat, og forhåbentligt på Handelshøjskolen. Det betyder at jeg har masser af tid til at forfølge min interesser. I dag har jeg været på biblioteket for at finde spændende bøger jeg kan læse, og jeg fandt Anthony Bourdain's Kitchen Confidential, som er en biografi om hans liv i køkkenet. Indtil videre har jeg læst 64 sider i bogen og er cirka 25% igennem bogen, og folk som kender Anthony Bourdain fra tv-shows som No Reservations og A Cook's Tour, ved man at han er en sjov og skør personlighed, og derfor er bogen også en underholdende og spændende bog at læse i. Kan anbefales!
Nyere indlæg Ældre indlæg

2 comments:

Klidmoster sagde ...

Den er super god - læste den selv sidste år. Der blev lavet en 'komedie' serie over den, som desværre blev aflyst i første sæson. Han har godt nok lavet nogle narrestreger som ung hva? :-)

Ja den er virkelig super interessant, og jeg har straks været på biblioteket i dag, for at hente en anden bog af hans, nemlig A Cook's Tour :)