Så er Anthony Bourdain's Kitchen Confidential læst færdig

By | 1/19/2011 Skriv en kommentar
Billede taget fra tastytulsa.com.
Billede fra tastytulsa.com.
Sikke en bog. Malende beskrivelser gennemsyret af adjektiver som man sjældent hører, der handler om Anthony Bourdains op- og nedture i hans 26-årige karriere indenfor New York's restaurantbranche. I den omkring 300 siders bog bringer han læseren igennem sjove historier og særlige personligheder han har mødt gennem hans lange karriere.
Mange TV-programmer har det med at male et billede om at madlavning som profession er vidunderligt og let, men Bourdain understreger gennem hele bogen at man ikke kommer langt i madindustrien uden at arbejde hårdt, med blod, sved og tårer. Det er en rigtig ærlig bog, men samtidig skrevet på en spændende og underholdende måde.
Jeg kan helt klart anbefale bogen, fordi den er både sjov og inspirerende at læse, og jeg er klar til at læse A Cook's Tour, som blev udgivet efter Kitchen Confidentials. Derudover skal jeg låne Medium Raw når den rammer hylderne snart. Jeg kan yderligere anbefale hans humorøse blog-indlæg om TV-shows, som man kan læse her, hvor han snakker om Gordon Ramsay, Top Chef og mange andre.
Nyere indlæg Ældre indlæg

0 comments: