Sachi Sushi - Maki Fever

By | 1/06/2011 Skriv en kommentar
Maki menu til 425 kr fra Sachi Sushi.
Maki menu til 425 kr fra Sachi Sushi.
Sachi Sushi
Vesterbrogade 24
1620 København V
Hjemmeside: http://www.sachisushi.dk/

Sachi Sushi er en sushi-kæde, der findes på Vesterbrogade, Borgergade og på Ro's Torv. Med et downtown.dk-bevis til Sachi Sushi i tasken (på 40 styks makier) tog vi hen for at spise. Downtown.dk er en hjemmeside der tilbyder tilbud til halv pris; vores sushimenu kostede normalt 425 kr, så derfor kunne vi købe beviset til 212 kr. Det er lidt svært at bedømme et sted på deres makier, fordi fiskens friskhed først kommer frem ved sashimi/nigiri, men vi tog afsted med åbent sind. Udover maki-menuen bestilte vi også en "rispapir-menu". Fordi vi havde downtown-beviset, så endte vi med at kun betale 179 kr i alt.
Maden kom, og kæft der var meget mad. 40 makier plus 18 rispapir. Rispapiret skulle vi nok få spist, men vi var mere bekymret over makierne. Rispapirene smagte godt, vi bestilte med "crispy ebi (reje)", "Sushi reje" og "kylling". Min yndlings var sushirejen. Vi fik gomasaucen til, men vi synes dog at den smagte bedre på Sticks and Sushi. Makierne lignede Sticks and Sushi's rigtig meget, men da vi endelig spiste og smagte den, så var der en verden til forskel, fordi i modsætning til Sticks and Sushi's makier, så var der rent faktisk smag i dem. Vi blev dog lidt skuffet, da makimenuen på hjemmesiden/menukortet lovede 5 forskellige slags maki, men vi fik kun 4 forskellige slags, altså dobbelt af "alaska-rollen". Vi endte med at efterlade 12 makier, som vi fik med hjem i en boks. Alt i alt en god oplevelse, i hvert fald billig, vi savnede dog en bedre goma og noget frisk fisk i form af nigiri.

Udsigten fra vores bord.
Udsigten fra vores bord.
Sachi Sushi.
Sachi Sushi.
De to menuer. Rispapir og maki fra Sachi Sushi.
De to menuer. Rispapir og maki fra Sachi Sushi.
Rispapir menu med goma og soya/eddike fra Sachi Sushi.
Rispapir menu med goma og soya/eddike fra Sachi Sushi.
Nyere indlæg Ældre indlæg

0 comments: