Soupanatural

By | 1/11/2011 1 comment
Rødbønnesuppe og indisk linsesuppe fra Soupanatural på Guldbergsgade.
Rødbønnesuppe og indisk linsesuppe fra Soupanatural på Guldbergsgade.

Soupanatural LUKKET
Guldbergsgade 7A
2200 København N

Soupanatural findes i København med flere restauranter inde i byen og på Guldbergsgade på Nørrebro ved Sankt Hans Torv. De er kendt for at servere økologisk mad, fra supper til økologiske sodavande. Det er superfedt at de er økologiske, men det har også drevet priserne op i forhold til hvor meget suppe egentligt koster at lave. 

Da jeg besøgte Soupanatural på Guldbergsgade lagde jeg mærke til at priserne faktisk var ret høje, og derfor gik jeg efter to af de billigste supper, rødbønnesuppe og indisk linsesuppe med brød til. Efter at have smagt på supperne og taget nogle skefulde i munden blev jeg sgu nødt til at sige stop, da konsistensen og smagen var helt off. Den indiske linsesuppe var bedre af de to, og rødbønnesuppen mindede meget om en kinesisk dessert, der også bruger røde bønner. Brødet var også på et lavt niveau. Bestemt skuffende, og selvom det hele er økologisk og godt, og det er superfedt at de kører det koncept, så var det noget af det værste jeg har smagt i lang tid, dog tror jeg udfaldet kunne have været anderledes hvis noget andet på menuen var valgt, fx gullashen som er en af mine favoritretter.
Nyere indlæg Ældre indlæg

1 comments:

Anonym sagde ...

Det ligner sorte bønner, jeg har fået sortebønner fra Aarstiderne som ligeledes var dårlige - de sagde til mig at man på ingen måde kunne forudse den dårlig smag i en produktion, da dårligheden i bønnerne først kommer frem når bønnerne bliver kogte...