Tapasbaren

By | 1/14/2011 Skriv en kommentar
Serrano skinke med salat og oliven.
Serrano skinke med salat og oliven.
Tapasbaren

Dronningens Tværgade 22
1302 København K

Min julegave blev indløst på Tapasbaren, hvor vi havde TwoforOne, som var gældende til både "gratis stor tapasmenu" eller "en luksusmenu", og vi tog selvfølgelig luksusmenuen til 350 kr. Det er en god idé at bestille bord inden, fordi vi prøvede at gå derind uden en bestilling på en lørdag aften, og det var en dum idé. I går kom vi endelig ind og spiste, og da vi kom ind lagde vi mærke til at indretningen ikke var så spansk, men mere hipt.

Vi fik tallerkener og en stor kande vand, og jeg opdagede straks at tallerkenen, bestikket og kanden var snavset, men vi er ikke sarte personer og lod det bare være. Vi drak bare vand til, da vi tænkte at vi alligevel ikke havde den store forstand på vin og at pengene sparet dér kunne bruges til en anden omgang TwoforOne.
Tjeneren kom med brød, som vi valgte at spise med salt i olivenolie, brødet var sprødt og det smagte rigtig godt. Første ret der kom var serrano med oliven og en salat der ikke smagte end andet end olivenolie. Fra vores tur på Gran Canaria lagde vi mærke til at alt salat serveres med en vinaigrette, eller i hvert fald noget eddikebaseret, men vi smagte intet til det. Vi blev lidt overrasket over at maden ikke kom samtidigt, som det gjorde på Gran Canaria, men tingene kom i forskellige ryk, ligesom forret, hovedret, ost og dessert. Vi foretrækker at det hele kommer samlet, så man kan spise flere forskellige ting samtidigt.
Anden ret bød på forskellige ting her i blandt kammuslinger og sortfodsskinke, som ikke stod på vores menu, men det kom i stedet for jomfruhummer, uden at tjeneren havde bemærket os om det. Det er fint nok de skifter i menuen, men de måtte da godt fortælle os om det, og specielt inden vi bestilte. Udover kammuslingerne var der også blæksprutte med chorizo og urter. Der var også rejer marineret i hvidløg, og jeg som er en stor fan af rejer kunne smage at rejen slet ikke var frisk, som de prøvede at skjule i en masse hvidløg.
Hovedretten bestod af lammekrone med tortilla og rodfrugtssalat. Lammekronen havde fået lidt for meget, og vi savnede en eller anden form for sauce. Tortilla var velsmagende, men salaten smagte af intet og de kunne lige så godt havde lade være med at servere det.
Efter hovedretten kom der ost, manchego'en var lidt tør, men den anden gedeost smagte ret godt. Desserten bød på en chokoladetrøffel rullet i kakaopulver. Pulveret smagte bittert, men det blev rigtig godt når man endelig var kommet ind til chokoladetrøflen.
Vi kan konkludere at det var en god aften, men svipsere som beskidt tallerken, dårlig salat, og forkert temperatur på lammekronen hiver oplevelsen lidt ned.

Tapasbaren i TwoforOne.
Tapasbaren i TwoforOne.
Brød med olivenolie og salt.
Brød med olivenolie og salt.
Rejer marineret i hvidløg.
Rejer marineret i hvidløg.
Kammusling og sortfodsskinke med salvie og aioli.
Kammusling og sortfodsskinke med salvie og aioli.
Blæksprutte proppet med chorizo og urter.
Blæksprutte proppet med chorizo og urter.
Lammekrone, tortilla og gulerodssalat.
Lammekrone, tortilla og gulerodssalat.
2 slags oste, den ene en gedeost, den anden manchego, som er en fåreost.
2 slags oste, den ene en gedeost, den anden manchego, som er en fåreost.
Kaffe med chokoladetrøffel.
Kaffe med chokoladetrøffel.
Nyere indlæg Ældre indlæg

0 comments: