Riz Raz

By | 2/22/2011 Skriv en kommentar
Riz Raz
Kompagnistræde 20 og St. Kannikestræde 19

Riz Raz var et sted jeg hadede. For det første SKAL jeg have kød, ej det passer ikke, men jeg foretrækker at spise kød. De sidste to gange vi var på Riz Raz fik jeg dårlige oplevelser; første gang var fordi maden slet ikke passede til mit humør, og måske havde jeg bare brug for noget kød (de sælger også kød, men hvem tager på Riz Raz for at spise det?). Anden gang spiste jeg et minikødspyd til 100 kr, og det kunne jeg ikke komme over, at jeg lige havde spist tre små stykker kød på et spyd til DEN pris.
Denne gang brugte vi TwoforOne-kuponen, "gratis buffét", til deres filial på Store Kannikestræde, hvor vi skulle spise frokost. Så vi slap med at kun betale 79 kroner for 2 personer. Vi fik et bord til 2, og af en eller anden grund valgte tjeneren derefter at henvise to tween/teenagepiger til at sidde LIGE ved siden af os, så vi nærmest spiste på et bord til 4, i en ellers halvtom restaurant med masser af borde ledige.

Bufféten var som den plejer, men det var som om mine øjne var anderledes denne gang, og jeg så maden i et helt nyt lys. Jeg tog ceasarsalat, pizza, spaghetti med tomatsauce, rå champignon, hvidløgsdressing og chili. Jeg må indrømme at det smagte godt, specielt hvidløgsdressingen og chilien var velsmagende. Ceasarsalaten var lidt underlig, og den smagte alt for meget af ost. Anden omgang bød på falafel og andre ting.

Tredje gang er lykkens gang, vi fik en god oplevelse (på trods af nedstirringsholdet bestående af to tøser på 13 år). Dog må jeg lige tilføje at Ankara på parallelgaden Krystalgade, lige akkurat slår Riz Raz. Der er kød i buffeten, og i stedet for 79 kroner, så koster det 49 kroner for frokostbuffet.

TwoforOne-kuponen til Riz Raz.
TwoforOne-kuponen til Riz Raz.
Ceasarsalat, pizza med champignon, spaghetti med tomatsauce, rå champignoner, og chili og hvidløgsdressing.
Ceasarsalat, pizza med champignon, spaghetti med tomatsauce, rå champignoner, og chili og hvidløgsdressing.
Nyere indlæg Ældre indlæg

0 comments: