Ultra let pastasalat

By | 2/01/2011 Skriv en kommentar
Pastasalat med mozzarella og kylling.
Pastasalat med mozzarella og kylling.
Den ultimative ret er pastasalat, når man ikke ved hvad man skal lave af mad. Vi tog en tur i Rema 1000 og købte ind til en pasta salat, stærkt inspireret af pastasalaten fra Vero Italiano på Larsbjørnstræde.

Indkøbsliste (2-3 personer):
200g kylling
Halv bakke rucola
Halv pose pasta (Vi brugte fusili, omkring 200g)
1-2 tomater
1 mozzarella kugle
Olivenolie
Rød Pesto (Grøn kan selvfølgelig også bruges)

Salt og peber

1. Pastaen koges i vand med noget olivenolie og salt. Kyllingen skæres i små stykker, og marineres i salt, peber og paprika mens de andre ting bliver lavet. Rucolaen skylles, tomaterne skæres, mozzarellaen kan du med hånden rive i små stykker ned i skålen.

2. Kyllingen steges i en pande, og i mens laves en dressing i en skål med rød pesto, olivenolie og salt og peber. Når pastaen er klar, skal den skylles i koldt vand. Når kyllingen er tilberedt smides det ned i den store skål. Dressingen hældes udover pastasalaten, og vi toppede det med to teske af min fars chiliolie, men det kan sagtens undlades.

En hurtig, dejlig, billig og sund ret, der mætter og sagtens kan komme i køleskabet, hvis der ikke spises op.

Nyere indlæg Ældre indlæg

0 comments: