Cock's and Cows

By | 3/25/2011 4 comments
Menukortet på Cock's and Cows.
Menukortet på Cock's and Cows.

Cock's and Cows
Gammel Strand 44
1202 København V

Den største burger jeg har spist i mit liv. The Governator. Vi tog på et af de fire gourmetburgersteder i København, nemlig Cock's and Cows. Her skulle jeg på en rejse til at spise den største burger jeg har spist nogensinde.

Første møde med Cock's and Cows var hjemmesiden, der bruger humor til at showcaser burgerne som bokse-champions med en typisk boksning-kommentator der taler engelsk og har en tyk dansk accent (eller omvendt?). Burgerne så vildt spændende ud, både smags- og prismæssigt. Da hjemmesiden og bookingsystemet sagde at alle borde var optaget, ringede vi ned til stedet, og de sagde at vi kunne komme ned og prøve.
Da vi ankom var stedet pakket med folk, og vi fik en køplads som nummer 3, efter andre par der også ventede på et ledigt bord, som heller ikke havde bestilt. Der gik ca. en halv time, og vi fik endelig et bord. Stedet er fedt indrettet, og uformelt, tjenerne drikker øl og spiser fries. Stedet prøvet helt klart at være hipt, med unge friske fyre der snakker og opfører sig lidt smarte, lidt ligesom på Joe and the Juice.


Vi bestilte:
- Governator - 188 kroner
- Smoke n' cheese - 88 kroner
- Chili fries - 28 kroner
- Twisters - 28 kroner
- Aioli dip - 12 kroner
- Chili mayo - 12 kroner
- To gange postevand - á 10 kroner


The Governator er en kæmpe burger der udover de almindelig burgerting byder på onionrings og to gange kød, dvs. 400 g hakket oksekød, en kæmpe burger! Det hele smagte meget godt, men til sidst forsvandt alt salaten og grøntsagerne i burgeren, og derefter blev det hele lidt tørt. Jeg blev ekstremt mæt, og det kræver helt klart en tom mave at spise den færdigt. Smoke n' Cheese var meget normal, men klart mættende. Vi bestilte chili fries og twisters, som begge smagte godt, dog var twisterne lidt bedre.

Vi må konkludere at det var en god oplevelse og vi slap med at betale 300 kroner. Vi må sige at vores syn på burgere har ændret sig, og i vores øjne er café-burgeren død. Hvorfor betale over hundrede kroner på middelmådigt burger på en café, når man kan spise på specialiserede gourmetburgersteder som Cock's and Cows, Haché, Burger and the Bun, og Halifax.

The Governator til 118 kroner. Derudover bestilte vi chili fries og twisters.
The Governator til 118 kroner. Derudover bestilte vi chili fries og twisters.
Cheese n' smoke til 88 kroner.
Cheese n' smoke til 88 kroner.
De to burgere med chili fries, twisters, aioli og chilimayo dip.
De to burgere med chili fries, twisters, aioli og chilimayo dip.
Nyere indlæg Ældre indlæg

4 comments:

SushiStegen sagde ...

Det både ser og lyder godt, jeg har kun prøvet Halifax, men nu skal jeg da forbi cock's and cows. Tak for tippet,
SS

Gud, jeg har bare en dårlig opfattelse af cocks n cows. For det første var vores bugere ikke særligt gode. faktisk lidt tørre og kedelige. For det andet var fritterne så gennemstegte i frituren, at de var uspiselige. Jeg var skuffet, for havde glæder mig til en god omgang gourmetburgere.....

Jeg er bestemt enig med at burgerne var lidt tørre, jeg var også hurtig til at bede tjeneren om noget sauce, han kom med HP Sauce og Tabasco, Worcestershiresauce.

Piskeriset sagde ...

Lyder som et sted, jeg bør suse forbi på et tidspunkt - mmm :-)