Kaffen Kaffebar på Østerbro

By | 4/04/2011 2 comments
Menukortet på Kaffen Kaffebar.
Menukortet på Kaffen Kaffebar.
Kaffen Kaffebar LUKKET
Slagelsesgade 2
2100 København Ø

På Slagelsegade på Østerbro, en sidegade til Østerbrogade ligger en lille hyggelig café med det sjove navn Kaffen Kaffebar. Grunden til at jeg kender stedet er fordi den findes i TwoforOne, hvor man kan få en gratis sandwich og vand.
Manden derinde fortalte os at sandwichen var blevet skiftet til en toast med Bo Bech brød, og det tænkte vi lød lækkert. Vi behøvede heller ikke at tage en vand, så vi tog en café latte og en chai. Maden sagde mig ikke vildt meget, men jeg var mere blevet charmeret af den hyggelig stemning og gode kaffe. Det er en lille biks pakket med lækre ting, han solgte TwoforOne-bøgerne, makroner fra Frankrig, Summerbird chokolader og masser af andre ting. Det er et sted pakket med lækre ting. Stedet er nok mere egnet til at drikke en hurtig kop kaffe samt spise en lille godbid.

Chai.
Chai.
Toast med Bo Bech brød.
Toast med Bo Bech brød.
Nyere indlæg Ældre indlæg

2 comments:

Miss A sagde ...

Hejsa ;)

Jeg har kigget fordi, og vil lige give mig til kende ;)

Hvor er det en dejlig blog, I har her. Den har ligheder med min egen, jeg Anne der også steder fra Two for One bogen..

Måske kunne I også have lyst til at kigge forbi min..

De bedste hilsner fra
Anita
livogmad.blogspot.com

Miss A sagde ...

Ups.. Anne = anmelder :)