Sushi-kit til 20 kroner

By | 4/11/2011 3 comments
Blue Dragon Meal Kit.
Blue Dragon Meal Kit.
For nogle uger siden var der udsalg i Illum, og Irma i kælderetagen havde også nedsat nogle af deres varer. Jeg fandt denne Blue Dragon Sushi Kit til 20 kroner! Jeg troede selvfølgelig at der var en flaske af sushi-eddike, en tube wasabi, en pose ris, en flaske soya, masser af tang og en rullemåtte. Da jeg endelig kom hjem åbnede jeg pakken, og det vi fandt det hele, men bare i en meget mindre mængde. Sushi-eddiken lå i en lille pose, wasabien lå i en lille pose, osv.
Men jeg må helt klart prøve pakken og lave noget sushi en dag. For hver gang jeg laver sushi, så har vi altid problemer med at få lavet en god ris. Risen er jo supervigtig, så hvis man ikke laver en god ris, så bliver sushien ikke god. Jeg vender tilbage igen når vi har prøvet risen fra Blue Dragon.
Nyere indlæg Ældre indlæg

3 comments:

Anonym sagde ...

Hej kærestepar:)
Jeg arbejder for et PR-bureau og vil gerne sende jer noget materiale og nogle lækre produkter. Jeg kan dog ikke finde jeres mailadresse… Hvis det har interesse, må I gerne sende en mailadresse til mig på cd@essencius.dk. Mvh Carina

Anonym sagde ...

Hej!
Følger jeres blog og får god inspiration til spisesteder, så man ikke altid ender det samme sted; tak for det ;-)
Jeg har lige et spørgsmål, som jeg håber I kan svare på! Ved I om der er "Two for one" til Hache?

Jamen det var så lidt!
Nej, der er ikke TwoforOne til Haché desværre, det havde ellers været lækkert.
Men prøv at tjekke dette link, der kan du se hele bogen igennem :)
http://www.mzcat.com/twoforone/default.asp?m_id=182&fs=1