Bonjour Vietnam på Vesterbrogade - Øv, skuffende

By | 5/18/2011 Skriv en kommentar
Bonjour Vietnams pho.
Bonjour Vietnams pho.
Bonjour Vietnam
Vesterbrogade 44
1620 København V

Hjemmeside: http://www.bonjourvietnam.dk/


Hvor blev vi glade da vi hørte om et nyt vietnamesisk sted der havde åbent til frokost, som er lige præcist hvad vi ledte efter i mit tidligere indlæg som I kan læse mere om her. Fordi siden den vietnamesiske inden i Scala blev lukket har vi manglet sådan et sted. Vi var også glade for at Le Le havde fået noget konkurrence, da Bonjour Vietnam er åbnet LIGE ved siden af. Dog blev glæden kort, og vores høje forventninger skulle senere blive skudt ned.

Stedet havde haft åbent i et par uger da vi tog derhen i frokost-tiden. Det første vi tænkte var at de helt sikkert må have brugt mange penge på indretningen, da der er fine borde og stole, dog er det ikke så vietnamesisk, men sikkert indrettet til at passe teatergængernes stil. Vi blev hilst velkommen af en mand, som forklarede at han sammen med hans kone og svigermor havde åbnet dette sted. Han forklarede at svigermoren havde arbejdet på de fineste hoteller i Saigon, og vores forventninger blev sat endnu højere op.

Tjeneren tilbød os gratis vand eller danskvand, hvilket må siges at være en god service, da det er sjældent at man finder et sted der giver gratis danskvand til kunderne. Vi bestilte en omgang pho med oksekød, og en omgang rispapir med kylling. Hvis I har fulgt med på bloggen så ved I at jeg elsker pho og jeg elsker goi cuon, og de er sikkert på min top 10 af yndlingsretter i verdenen.
Maden var ret langsom om at komme og vi tænkte straks på folk der havde valgt dette sted til en hurtig frokost, og hvor stressede de måtte have været af at vente så lang tid på maden. Det skal dog siges at de havde haft åbent i et par uger, men siden vi var de eneste kunder i hele restaurant, så burde det have gået stærkere. Vi skulle vente 45 minutter før maden kom.
Min pho var en ret lille portion og den kom alene og uden alle tilbehør såsom urter (koriander, sød basilikum osv.), hoisin-sauce, chili-sauce. Jeg må indrømme at de obligatoriske tilbehør til min pho er en stor grund til at pho er en af mine yndlingsretter. Siden pho'en ankom alene så måtte suppen bare smage godt, men jeg er ked af at sige at suppen var smagløst, og jeg mistænker lidt om de overhovedet havde lavet suppen i forvejen eller om de brugte de 45 minutters ventetid til at lave suppen? Fordi hvis vi ankom klokken 12-13 vil det betyde at de skulle gå i gang med suppen senest omkring klokken 8-9, så suppen havde simret nok til at få smag.

Rispapiren var dog heller imponerende, og på billederne kan I se størrelsen af portionerne. Meget små portioner må man sige. Rispapirerne var med kylling og ikke med svinekød og rejer som det plejer at være med. Rispapirerne (goi cuon) plejer også at blive serveret med en af mine yndlingsdip, hoisin-nøddesauce, eller nogengange bliver den serveret med nuoc mam, som er en hel vidunderlig blanding af chili, hvidløg, lime og fiskesauce. Vi fik serveret noget sursød-chilisovs som de normalt bruger på thailandske restauranter, hvilket er lidt chokerende da den sursøde chilisovs er rimelig kraftigt-smagende og det dræbte fuldstændigt indholdet i rispapirerne. Vi spurgte også efter nuoc mam, men i stedet fik vi rent fiskesauce med chili-stykker i, hvilket ikke hjalp så meget.

Ikke den bedste oplevelse, både på grund af den lange ventetid, når man tænker over at vi ankommer til frokost og at vi var de eneste gæster i restauranten. Når maden er så lang tid om at komme, så har maden bare at smage godt, men smagløst på smagløst var det. Mine yndlingsretter blev gjort til skamme. Vi havde inderligt håbet på en stærk konkurrent der kunne vippe Le Le af tronen, men desværre ser jeg ikke potentialet til det.

Pho (Nudelsuppe) og Goi Cuon (Rispapir).
Pho (Nudelsuppe) og Goi Cuon (Rispapir).

Rispapir, halvt frisk og halvt stegt.
Rispapir, halvt frisk og halvt stegt.
Nyere indlæg Ældre indlæg

0 comments: