Fødselsdagsgave - Jamie does Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France

By | 6/17/2011 1 comment
Jamie Oliver kogebog.
Jamie Oliver kogebog.
Jeg fik en fødselsdagsgave af min søster, og det var en Jamie Oliver kogebog. Det er en dejlig gave, da jeg er helt vild med kogebøger, det er dog sjældent jeg laver mad fra dem, men jeg elsker at kigge i dem. Jeg må nok hellere begynde at bruge bruge opskrifterne fra de kogebøger jeg har!
Indtil videre virker det som en meget spændende bog med mad fra forskellige nationer i, jeg kunne dog godt tænke mig at han en dag laver en bog med samme koncept om Asien, men det er nok ikke i hans "field of expertise". Ellers en rigtig flot bog med mange gode madbilleder, og opskrifterne virker lette og tilgængelige. Jeg må læse i den noget mere!
Nyere indlæg Ældre indlæg

1 comments:

Uhmm... Jamie Oliver kan bare få alt det at se mega lækkert ud. Har selv lige lånt hans bog "30 minute meals" på biblioteket og har allerede fundet et par opskrifter som skal en tur igennem mine køkkengryder :)