Mallorca: Port d'Alcudia og Palma - Dag 5 og 6

By | 6/22/2011 Skriv en kommentar
Dag 5. Endnu engang dårlig Italiensk mad, Cocktails og Champions League, efterfulgt af dårlig natmad.
Vi startede dagen med en omgang strand, og sikke en flot strand med dejlig sand. Jeg keder mig altid når jeg er på stranden, så derfor begynder jeg at grave et hul. Efter et par timer havde jeg gravet et kæmpe hul og så dybt at man begyndte at se vandet. Fedt, ikk?

Mit flotte hul i sandet.
Mit flotte hul i sandet.

Vi tog ned til "turistområdet" ved Playa del Alcudia. Playa del Alcudia ligner et sted hvor der er mange turistfælder, og restauranterne kæmper også med hinanden for at tiltrække kunder. Vi besøgte en italiensk restaurant der lå på et hjørne, som vi har glemt navnet på. Der var god grund til at glemme navnet, fordi maden var simpelthen forfærdelig. Det er anden gang vi har spist pizza og Italiensk, og jeg kan slet ikke anbefale at spise det på de steder vi har spist.


Vi tog hen på Sportscafé, der ligger lige ved siden af Alcudia Garden hotellet, hvor vi spiste dessert, drak cocktails og så Champions League-finalen. Glimrende sted med billig cocktails, og dejlige rene borde og stole.

Piña Colada og en jordbær drink
Piña Colada og en jordbær drink.
Efter en kort bytur ved "The Magic Roundabout" tog vi på Burger King, og det kan ikke anbefales, en klam og kedelig burger fik vi at spise.

Kyllingeburger fra Burger King.
Kyllingeburger fra Burger King.
Dag 6. Det bedste tapas på Casa Gallega.
Denne dag dedikerer vi til det absolut bedste spisested vi fandt på hele Mallorca, nemlig La Casa Gallega, som man kan se på hjemmesiden her: http://www.casagallegaalcudia.com/
Et absolut fremragende sted hvor man kan spise ægte tapas og smage Mallorcinsk mad. Der var god betjening, maden var fremragende og billig. Det var først efter vi havde spist maden at vi opdagede at de var med i Michelin guiden, en Bib Gourmand.
Vi bestilte rigtig meget mad, da vi troede en 1/1 tapas portion var en lille portion, men vi fik en kæmpe tallerken. Det var lidt dumt da vi var tre mennesker om at spise 8 store tapas retter, og det var også rigtig synd for den gode mad som vi ikke kunne spise.
Vi spiste serrano skinke og Manchego, cod croquettes, beef carpaccio, "Pa Amb Oli" som er en Mallorcinsk specialitet, der består af brød, ost og skinke, og det smager helt vidunderligt.
Vi smagte cuttlefish, blæksprutte og rejer på spyd, oksekødstallerken, kammuslinger, squid og en ret af blandet seafood. Det var alt for meget mad vi bestilte, og vi kunne have nøjes med halvdelen. Selvom vi bestilte så meget mad, så betalte vi kun 100 euro med vin for 3 personer.
Dette er must-visit-sted hvis man kommer til Alcudia/Puerto Alcudia, fordi det er billigt og fremragende.


Hvidvin, Raimat.
Hvidvin, Raimat.
Manchego ost og Serrano skinke på skærebræt, rustikt.
Manchego ost og Serrano skinke på skærebræt, rustikt.
Carpaccio og coq croquettes.
Carpaccio og coq croquettes.
Pa Amb Oli, Mallorcinsk specialitet.
Pa Amb Oli, Mallorcinsk specialitet.
Cuttlefish, rejer og blæksprutter på spyd.
Cuttlefish, rejer og blæksprutter på spyd.
Oksekød med grøntsager.
Oksekød med grøntsager.
Kammuslinger.
Kammuslinger.
Squid med kartofler.
Squid med kartofler.
Blandet seafood.
Blandet seafood.
Nyere indlæg Ældre indlæg

0 comments: