Sushitarian - California Style Sushi

By | 6/10/2011 Skriv en kommentar
Gourmet Tasting menu til 360 kroner.
Gourmet Tasting menu til 360 kroner.
Sushitarian
Gothersgade 3
1123 København K

Hjemmeside: http://www.sushitarian.dk/

Inden vi tog på Sushitarian havde vi planlagt at bruge Twoforone for at få en gratis maki menu. Det betød at vi fik en maki menu hver, til 190 kroner i alt. Vi kunne da heller ikke lade være med at bestille en gourmet tasting menu til deling, til 360 kroner. Selve stedet er meget hyggeligt, hvor man spiser i deres små gange i kælderetagen, og er bestemt meget anderledes end at spise i et normalt stort rum.

Vores maki menu indholdte 12 stykker med 4 forskellige slags makier, på billedet kan I se hvad der er i menuen, fra toppen: En helt almindelig california med krabbe; hawaiian med tun, cashew nødder og teriyaki sauce; San Francisco med laks, lakserogn og basilikum; Spicy lobster med hummer og chilimayo. Det var helt klart San Francisco makien med laks, lakserogn og basilikum der var vinderen, da det var friskt og lækkert at smage basilikummen midt i det hele. De andre makier var ret anonyme, og man må også sige at det er en halvdyr tallerken, 190 kroner for 12 makier.
Gourmet tasting menuen bød på 14 forskellige slags sushistykker, foie gras, ål, hummer, lakse toro (det bedste stykke fra maven), gunkan med lakserogn og et vagtelæg, lynstegt tun, tun med forårsløg og sesam, kammusling, derudover fik vi to rolls med hummer viklet i agurk, og fire gange rainbow roll stykker.
Det var lidt svært at dele menuen, da det var lidt svært at dele nigirierne over i to, men vi fik smagt det hele. Medspiseren var vildt imponeret over foie gras'en, mens jeg rigtig godt kunne lide gunkan'en med lakserogn. Laksen som skulle være det fineste fra maven slog overhovedet ikke Selfish' laksenigiri i friskhed eller kvalitet. Hummeren var alt for tør, og igen var tunen heller ikke meget imponerende.
Middagen er bestemt godkendt, personalet var venligt, det hele smagte godt, men havde nogle skønhedsfejl; fiskens friskhed og kvalitet, og risen var ikke fast nok. Sådan en slags sushistil (Californian) lever bestemt på deres saucer og tilbehør, mens sushi i Japan bedømmes af fiskens kvalitet og den perfekte ris. Jeg tror at jeg foretrækker den japanske mest, men det var absolut et godt måltid, og til folk der vil følge vores bestilling med 2x maki menu og 1x Gourmet Tasting, så skal I være OBS på at I bliver rigtig rigtig mætte (Ud af de 38 stykker, levnede vi 12, som vi fik lov til at tage med hjem i en boks).
Fresh danskvand 75 ml. til 40 kroner.
Fresh danskvand 75 ml. til 40 kroner.

Maki menu til 190 kroner. 12 stykker.
Maki menu til 190 kroner. 12 stykker.
Nyere indlæg Ældre indlæg

0 comments: