Torvehallerne på Israels Plads

By | 11/22/2011 1 comment
Billede fra iByen.


Selvom jeg ikke bor så vanvittigt langt fra Torvehallerne besøgte vi stedet for første gang sidste måned. Forventningerne blev langsomt bygget op eftersom man hørte mere og mere om det. Jeg forventede et fedt og frisk marked med frisk kød, fisk og grønt til overkommelige priser. Jeg forestillede mig at det kunne blive et markedplads hvor restaurantører ville komme hen og købe ind netop fordi det var så frisk og billigt, ligesom markeder i London, Barcelona, Hong Kong og Tokyo, for at nævne nogle byer.
Desværre var det slet ikke som jeg havde regnet med, og hvad søren laver Agnes Cupcake og alle de dyre forretningerne i Torvehallerne, totalt anderledes og meget skuffende. Det er jo ikke et sted hvor jeg kan tage ned og købe ind hver dag, så vinder supermarkederne over dem, jeg gider da ikke at handle ind i Mad & Vin nummer 2, det er en ommer.
Nyere indlæg Ældre indlæg

1 comments:

Piskeriset sagde ...

Jeg har besøgt stedet flere gange på det sidste og blev ikke skuffet, men jeg havde også læst mange kommentarer inden om, at prisniveauet var i den høje ende. Jeg fandt dog kød hos Cleaver's Meat Market, som var langt billigere end vores lokale slagter, og jeg nød at kunne købe en række specialvarer, som jeg ikke er stødt på andre steder. Det er heller ikke et sted, jeg forventer at handle hver dag - men jeg synes, det er et rigtig hyggeligt sted, hvor jeg både kan hente inspiration og finde spændende delikatesser.