Gorm's Torvehallerne

By | 1/27/2013 Skriv en kommentar
Udsigt fra siddepladsen
Udsigt fra siddepladsen.

Gorm's Torvehallerne

Januar 2013

Rømersgade 18
1362 København K

Jeg havde læst godt om Gorm's og ville derfor prøve det. Da Torvehallerne blev bygget for et par år siden var jeg meget skeptisk fordi jeg egentligt havde regnet med at det ville være ligesom markeder som man ser i udlandet med billige og friske råvarer. Der er godt nok friske råvarer men det er ikke ligefrem billigt, men da Danmark ikke har havn mod Middelhavet eller har det bedste klima til at gro grøntsager i, så må man acceptere at kvalitet koster penge i Danmark - det har jeg lært at acceptere og jeg er også blevet ret glad for Torvehallerne og jeg var meget begejstret for at gå rundt derinde.

Gorm's pizza er kåret som årets pizza i København og dette måtte jeg bare prøve, og det skulle vise sig at være en god idé. Favorit pizzastedet ligger egentligt på Falkonér Allé hvor de laver fantastisk stenovnspizza.
Der blev bestilt to pizzaer - man kan sagtens spise en hel pizza selv og de er slet ikke på samme størrelse som man får på de fleste pizzeriaer, men som de selv beskriver på deres hjemmeside, så er deres pizza af "Napolitana"-størrelser som har en omkreds på 26 cm. Der blev bestilt en pizza med stærk salami, spinat, gorgonzola og mozzarella, og en pizza med parmaskinke, pesto, rucola, kartoffel og rosmarin. Førstnævnte kostede omkring 55 kroner, mens nummer to kostede 69 kr.

Jeg savnede en anelse mere ost og måske en lidt tykkere bund - fordi bundene er meget tynde og sprøde (smag og behag). Jeg tog nogle små tuber af pesto og chili med ned til bordet som man kunne hente oppe ved kassen, og jeg må sgu indrømme at pestoen klart var med til at gøre oplevelsen god, fordi det var en fantastisk god pesto.
Jeg må indrømme at det smagte godt, men jeg foretrækker surdejs-pizzabunden hos Mother, og jeg synes også at jeg får mere for pengene på min stenovnspizza-dealer fra Falkonér Allé - større portioner til lidt færre penge. Men jeg må tage hatten af - for det var en rigtig god pizza vi spiste.

Pizza med stærk salami, spinat, gorgonzola og mozzarella
Pizza med stærk salami, spinat, gorgonzola og mozzarella.
Pizza med parmaskinke, rucola, kartoffel, rosmarin og pesto
Pizza med parmaskinke, rucola, kartoffel, rosmarin og pesto.
Nyere indlæg Ældre indlæg

0 comments: