Fiskebaren - små portioner og efterlod intet aftryk

By | 4/27/2013 Skriv en kommentar
Fiskebaren
Fiskebaren.
Jeg vælger ikke at gå så meget i dybden med denne anmeldelse fordi den egentligt ligger alt for lang tilbage. Det er et stykke tid siden jeg var derhenne, og jeg kan ikke huske hele oplevelsen, men jeg kan ridse besøget op i store træk.

Grunden til at jeg valgte at spise på Fiskebaren var fordi den var utrolig hypet med medierne i Danmark og i udlandet, og har desuden høstet ros hos anerkendte aviser rundt omkring i verdenen.

Vi bestilte nogle ting fra menukortet, en smørstegt fiskeret, muslinger, blåmuslinger og østers, drak hvidvin og endte med at betale 800+ kr. Man tænker sikkert at det ikke er spor mange penge, men alt det vi bestilte var slet ikke nok til at gøre mig mæt, og jeg kan ikke helt huske om jeg spiste en kebab efterfølgende. Udover små portioner synes jeg at de var alt for forsigtige med smagen og som om de var en smule bange for at bruge krydderierne noget mere.

Jeg følte også at det var for dyrt, og jeg tror at der er to grunde til at det er dyrt. Det ligger i Kødbyen og den har gode anmeldelser fra store aviser.

Smagsmæssigt var der ingen af retterne der lagde et aftryk i min hukommelse, og det er nok derfor jeg ikke kan huske aftenen så godt. Højdepunktet var klart østers, men det var også det eneste.

Mange andre synes sikkert om dette sted og det er de også velkomne til at synes, men det fangede bare mig ikke rigtigt, desværre.

Muslinger på Fiskebaren.
Brød på Fiskebaren
Brød på Fiskebaren.
Fish and chips på Fiskebaren
Fish and chips på Fiskebaren.
Østers på Fiskebaren
Østers på Fiskebaren.
Nyere indlæg Ældre indlæg

0 comments: