Madfotos: Jeg tog et smut til Berlin i november måned

By | 4/28/2013 Skriv en kommentar
Kyllingepho fra Monsieur Vuong
Kyllingepho fra Monsieur Vuong.
En af mine yndlingsbyer er klart Berlin. Der er billigt at flyve til, at bo, også er der fremragende restauranter til utrolige lave priser. Jeg tog et smut forbi der i 2 dage og her et udpluk af de billeder jeg fik taget.

Undervejs stødte jeg på et sushisted der hedder Sasaya ved Prenzlauer Berg, som var en utrolig fremragende oplevelse og måske det bedste sushi jeg har smagt nogensinde, også var det billigt! Besøgte i øvrigt også Monsieur Vuong som altid leverer dejlig vietnamesisk mad.

Chili på Monsieur Vuong
Chili på Monsieur Vuong.
Sprøde ruller på Monsieur Vuong.
Nudelsalat på Monsieur Vuong
Nudelsalat på Monsieur Vuong.
Sushikok på Sasaya
Sushikok på Sasaya.
Saké på Sasaya
Saké på Sasaya.
Sashimi sunomono på Sasaya
Sashimi sunomono på Sasaya.
En cigarformet gyoza på Sasaya
En cigarformet gyoza på Sasaya.
Sushi på Sasaya
Sushi på Sasaya.
Vanilieis med matchatopping og røde bønner på Sasaya.
Tysk mad
Tysk mad.
Schnitzel
Schnitzel.
Økologisk currywurst
Økologisk currywurst.
Nyere indlæg Ældre indlæg

0 comments: