Kaisen Chirashi - Sushi på en lidt anden måde

By | 1/11/2015 Skriv en kommentar
Kaisen chirashi fra Selfish på Elmegade
Kaisen chirashi fra Selfish.

Kaisen Chirashi - Sushi på en lidt anden måde

Tro mig jeg elsker sushi og kunne højst sandsynligt spise det flere gange om ugen hvis jeg havde råd til det, og til jer læsere der har læst bloggen gennem de seneste 3-4 år så ved I at jeg elsker sushi.
Man kan dog få lyst til at "shake things up" en gang i mellem, og her er kaisen chirashi en mega dejlig og anderledes måde at spise ris med rå fisk. Kaisen chirashi er helt basal blot sushi ris med skiver af sashimi på toppen. Jeg ved ikke om det bare er mig, men der er et eller andet der giver mig lyst til at bestille denne ret hver gang jeg ser det på menuen.

I København har jeg indtil videre kun set det hos Selfish inde på Elmegade. Her koster en skål kaisen chirashi, 160 kr. På billedet nedenunder kan I se retten med omelet, agurk, rejer, tun, laks og kammusling, da jeg besøgte Selfish i sommers.
Nyere indlæg Ældre indlæg

0 comments: