Introducing ... Sheng Jiao Bao (Stegte suppedumplings)

By | 8/16/2015 Skriv en kommentar
Fried soup dumplings
Fried soup dumplings

Introducing shengjianbao 生煎包 (Stegte suppedumplings)

Jeg var afsted i Shanghai i lidt over en måned og her fik jeg lært Shanghai rigtigt godt at kende selvom jeg har været derhenne før.

En must-try dish i Shanghai er klart shengjianbao, det er ikke verdens sundeste ret, men engang i mellem er det helt i orden er være lidt usund. Shengjianbao er suppe og svinekød pakket ind i dej og herefter stegt i masser af olie. Den kan nydes med sort eddike (chinkiang vinegar) og en anelse chiliolie.

Den minder rigtig meget om xiaolongbao der måske er lidt mere kendt, hvor shengjianbao er stegt så er en xiaolongbao dampet.

Så hvis du en dag tager en tur til Shanghai, så prøv shengjianbao. På Yangs Fried Dumpling - en superkendt kæde, specialiserer de sig inden for denne ret, og for 6 kr kan du altså få 4 stykker af disse bad boys. Man ser tit proppede restauranter fordi det er en billig og hurtig aftensmad, men man skal altså ikke spise dem hver dag! :)
Nyere indlæg Ældre indlæg

0 comments: