Hurtig anmeldelse af restaurant Fu Wa

By | 10/03/2015 Skriv en kommentar

Hurtig anmeldelse af mit første besøg på Fu Wa

Vi tog ud for at fejre min nevøs 2-års fødselsdag og det er tradition (eller vi har gjort det 1 gang til hans 1 års fødselsdag) at vi tager ud og fejrer hans fødselsdag. Normalt tager vi på Royal Garden inde i byen, men jeg tænkte, hvorfor prøver vi ikke Fu Wa? Det gjorde vi så, men jeg havde fuldstændigt glemt at Magasasa i Kødbyen var åbnet, og havde jeg husket det, ville vi have taget der ind.

Indretning ser lidt afdanket ud ved første indtryk på trods af at det er en relativ ny restaurant, men i mine øjne er indretning fuldkommen ligegyldigt når maden er i orden, desværre var der ups og lidt for mange downs ved vores besøg på Fu Wa.

Vi ankom rimelig tidligt som nogle af de første gæster, ved middagstid på en søndag som er det absolut mest populære tidspunkt i Hong Kong at spise dim sum på. Vi satte os ned og vi kunne se den stakkels tjener løbe rundt i restauranten og det klart en fejl af restauranten at kun sætte en tjener på den dag, fordi rimelig hurtigt kom der andre gæster på restauranten. Vi blev nødt til at bede om drikkevarer selv, og der var generelt ikke nogen service på grund af hvor travlt der var. Et andet bord som var en familie havde ventet i et stykke tid uden service for derefter at gå fordi de simpelthen ikke kunne vente så lang tid på service og mad.

Vi bestilte de klassiske dim sum retter såsom har gau, siu mai, tørstegte flodnudler og rismelspandekager. Der gik lidt lang tid før maden kom. Flodnudlerne smagte fint, og generelt var niveauet hvad man kan forvente af dim sum i Danmark så det hele virkede OK, men af og til var der bare nogle svipsere i maden, såsom Xiao Long Bao der er en dumpling med meget varm suppe indeni, kom i en hel forfalden version hvor der ikke engang var suppe indeni - plus at der blev serveret rød eddike fremfor den helt rigtige sorte chinkiang eddike til Xiao Long Bao. Det er småting, men der er bare nogle ting der skal holdes styr på, såsom at vælge den rigtige eddike til dumplingen. Derudover var dumplingen helt forfærdelig og hvis var dem ville jeg pille retten af menuen hvis de ikke har styr på hvordan det skal laves.

Der var meget der trak ned hos vores besøg på Fu Wa. Mangel på service, lang ventetid, for lav kvalitet af smagen, småfejl hist og pist. Jeg er generelt slet ikke overbevist over niveauet af dim sum i København og det er helst noget jeg undgår at spise i København fordi niveauet er simpelthen for lavt sammenlignet med restauranter i London og andre byer.

Mit råd til Fu Wa er at gøre menukortet mindre, fokusér på de bedste retter og bliv ved med at forbedre retterne og sørg for at der er nok tjenere og service på. Der er god mulighed for at blive en god restaurant, men de skal lige kigge på sig selv engang og få lavet nogle ændringer.

Eneste skud tilbage i bøssen er Magasasas nye dim sum restaurant i Kødbyen, ellers er jeg rimelig sikker på at jeg ikke spiser dim sum i København igen!

Dim Sum på Fu Wa.
Dim Sum på Fu Wa.
Nyere indlæg Ældre indlæg

0 comments: