Asiatiske købmænd/butikker i København

By | 4/22/2016 1 comment
Hvis du tager til "Chinatown", bag Hovedbanegården og alt omkring Halmtorvet, så kan du ikke gå galt i byen. Hvis du overvejer om du kan købe produkterne i dit supermarked, så tag endelig hen til et asiatisk supermarked i stedet fordi du vil højst sandsynligt få varer til en bedre kvalitet samt til en langt bedre pris. Her en oversigt over asiatiske supermarked / butikker i København!
Chinatown / København V

Kakshidi Food Import
Flæsketorvet 40-44

Jeg sværger til Kakshidi fordi det er nok én af de største asiatiske butikker vi har i København og her er der ikke kun fokus på et bestemt køkken, men du kan finde kinesisk, vietnamesisk, thailandske og mange andre produkter. Masser af varer, kæmpe nudelsektion og et kølerum med mange friske asiatiske grøntsager.

Today Supermarket
Colbjørnsensgade 17

Today Supermarket har fokus på kinesiske produkter og det er nok den mest autentiske kinesiske butik du finder i København. Spændende ting såsom hot pot suppebaser fra Kinas mest populære hot pot kæde Haidilao bliver endda solgt her.

Thai Asien Market
Halmtorvet 6

Oprindeligt et thailandsk supermarked, men her er der overraskende mange koreanske produkter, så hvis du får brug for tørrede koreanske chiliflager til din hjemmelavede kimchi, så find det her inde. De har også en udmærket nudelsektion der fylder halvdelen af biksen.

Bangkok Trading
Reventlowsgade 18

Nok den mest autentiske thailandske butik af dem alle, og her har jeg kun været et par gange, men hvis du skal have fat i gode thailandske produkter, så er det her inde.

Thailandsk Supermarked
Reventlowsgade 20

Faktisk én af de ældste asiatiske butikker i København og jeg har været tit hernede som barn fordi det var nærmest kun dem der importerede og solgte asiatiske varer. Selvom den hedder thailandsk supermarked, så vil jeg vurdere dem til at have mest fokus på vietnamesiske produkter.


Østerbro

Asien Supermarked
Østerbrogade 115

Min lokale asiatiske supermarked når jeg er for doven til at tage toget indtil Hovedbanen. Butikken er drevet af en sød familie og her kan du få dine vigtigste asiatiske produkter. Dog er prisen en smule dyrere end butikkerne på Hovedbanegården men du slipper altså for en S-togstur.


Amager

Vietnam Supermarked
Frankrigsgade 14

Jeg har altid hørt godt om dette supermarked og det skulle eftersigende være stedet man skal tage hen hvis man skal have fat i vietnamesiske produkter. Perfekt hvis du bor på Amager og står og mangler nogle asiatiske produkter.


Nørrebro

Thai & Chinese Market
Nørrebrogade 1

Endnu en butik jeg har kørt forbi mange gange, men aldrig været dernede.


Indre København

Den Kinesiske Købmand
Nørre Voldgade 54

Hvem kender ikke Den Kinesiske Købmand på Nørre Voldgade som har eksisteret i årevis? Stedet er kendt som at værende en smule dyrere end de andre butikker, men nok Indre Københavns eneste asiatiske butik.


Hvis jeg har misset nogle, så skriv endelig en kommentar. Jeg ved godt at jeg har misset et par stykker allerede.
Nyere indlæg Ældre indlæg

1 comments:

Anna sagde ...

Fed og meget bruger artikel! Hvor er billedet med det flotte rød/hvid ternede gulv taget?