Anthony Bourdain: Kitchen Confidential

Andet Madoplevelser
Anthony Bourdain: Kitchen Confidential
Anthony Bourdain: Kitchen Confidential
Da jeg er blevet færdig med min bachelor for nogle dage siden; venter jeg på skolestart i september måned hvor jeg skal starte på min kandidat, og forhåbentligt på Handelshøjskolen. Det betyder at jeg har masser af tid til at forfølge min interesser. I dag har jeg været på biblioteket for at finde spændende bøger jeg kan læse, og jeg fandt Anthony Bourdain’s Kitchen Confidential, som er en biografi om hans liv i køkkenet. Indtil videre har jeg læst 64 sider i bogen og er cirka 25% igennem bogen, og folk som kender Anthony Bourdain fra tv-shows som No Reservations og A Cook’s Tour, ved man at han er en sjov og skør personlighed, og derfor er bogen også en underholdende og spændende bog at læse i. Kan anbefales!