Bodega på Kapelvej – Total yndlingscafé dér

Anmeldelser Café
Bodegatallerken på Bodega
Bodegatallerken på Bodega.

Bodega

Kapelvej 1
2200 København N


Min absolut yndlingscafé ligger på Kapelvej på Nørrebro. Denne café er måske en anelse dyrere end de normale, men tilgengæld står en professionel kok ude i køkkenet. Betjeningen er altid god, personalet er altid venlig og smilende. Inden jeg fik anskaffet Twoforone-bogen havde dette allerede været en af mine yndlingscaféer. Specielt deres bodegatallerken er altid en spændende oplevelse. En tallerken med alt mulig slags ting på, som regel nogle dips til brød, noget ost, noget kød og salat. Tallerkenen er forskellig fra hver gang og den kan erhverves for 140 kr.

Da jeg havde Twoforone-bogen betød det at jeg kunne spise en gratis brunch, hvis man købte en brunch, eller man kunne bestille noget dyrere end brunchen (så man betaler for den billigste). Da jeg er en anti-brunch person, der hader middelmådigheden ved at anrette en tallerken med frugt, pandekager, yoghurt og noget smagløst æg, valgte jeg selvfølgelig bodegatallerkenen.