Brunch? Smager det godt?

Andet Brunch Madtrends
Brunch fra Café 22
Brunch fra Café 22.
Danmark er et brunch-elskende land, overalt på københavnske caféer finder man det på menuen. Caféerne er propfyldte med tømmermændsramte folk hver lørdag eller søndag morgen der har brug for noget mad til at komme på benene igen. Selv på hverdage er der mange der spiser brunch. Men jeg forstår det altså ikke, lidt frugt, æg og bacon, noget ost og måske noget brød. SMASK! 120 kr i ansigtet. Hvis man skiller tingene fra hinanden, så er det ikke verdens sværeste ting at lave eller dyreste for den sags skyld. 
Jeg har spist brunch en del gange og er hver gang blevet skuffet. Billedet foroven er fra Café 22 som ligger ved søerne. Spiste engang brunch der og øv jeg blev skuffet, men måske er det bare mig der ikke kan lide brunch?. Jeg ved ikke lige om kvaliteten af brunchen på billedet ser god ud, men jeg finder det i hvert fald ikke særlig appetitlig.
Noget jeg klart mere foretrækker er en omgang Full English breakfast med æg, pølser, bacon, baked beans, champignoner, hashbrown og noget toast, eller en omgang dim sum; lækre små dumplings, rismelspandekager og kinesiske boller. 

Det er mad for mig, og det er brunch desværre ikke.