Bubble Tea på Sankt Hans Torv

Asiatisk Madoplevelser
To gange plain bubble tea
To gange plain bubble tea.
Mad Hatter Bubble Tea Emporium
Sankt Hans Torv 3
2200 København N

Jeg har længe kendt til bubble tea da jeg kommer fra Hong Kong, hvor der findes bubble beashops rundt omkring. Drikken kommer oprindeligt fra Taiwan og er meget kendetegnende med de små tapioca-perler der er i bunden af drikken.
Selvom jeg har kendt til det længe, så var det først på min sidste rejse til Hong Kong i starten af 2012 hvor jeg smagte det for første gang og jeg kunne slet ikke lide det.
Her i sommers hører man så om en bubble tea-shop på Sankt Hans Torv, og jeg blev overtalt til at prøve det, og jeg må indrømme at det smagte… fantastisk! I første omgang drak jeg plain, som smagte OK, men anden gang smagte jeg med matcha (grøn te) smag og for dælen, det smagte godt! Mine øjne er åbnet for bubble tea-verdenen.

Jeg tager til Hong Kong her igen i august, og her skal jeg gå amok i Bubble Tea. I øvrigt hvis I ikke har prøvet det endnu, så vil jeg råde jer til at prøve det. Prøv at drikke plain eller matcha i første omgang, så kan I bevæge jer mod de mere eksotiske smag senere hen.