Burgerlicious – Et alternativ til McDonalds

Anmeldelser Burger Fast food
Classic burger fra Burgerlicious.
Classic burger fra Burgerlicious.
BurgerliciousLUKKET

Frederiksberggade 6

1459 København K

Jeg må betragte mig selv som en erfaren burgerspiser, og jeg ved hvornår jeg spiser en god eller en dårlig burger. På Strøget i København er Burgerlicious åbnet, og det virker som om de vil tage konkurrencen op mod giganterne fra McDonalds og Burger King. Man kan ikke rigtigt klassificere Burgerlicious som typisk fastfood, men det virker mere som en burger fra det lokale pizzeria hvilket jeg foretrækker. Konceptet virker helt gennemført med flotte visuelle illustrationer af burgerne, tv-reklame kører i baggrunden, og Burgerlicious’ logoet ser man i hele butikken, og for eksempel på indpakningen af burgeren.

Burgerlicious er med i TwoforOne, og der bliver tilbudt en “gratis classic burger”, og den bestilte vi to af, til 30 kr. 

Deres mayonnaise ikke var den bedste og det trak burgerens niveau ned. Jeg pegede for eksempel på at deres forhold med bøf og salat ikke passede sammen og gjorde burgeren kedelig. Icebergsalaten kunne også have være mere frisk og derfor sprødt. Dog er jeg glad for at vi fik prøvet det sted, da det er svært at finde sådan en slags pizzeriaburger inde på Strøget, og man skal til Nørrebro eller Vesterbro, for at få fat på sådan en bad boy. Det er helt klart et alternativt til den lange kø, samme og kedelig menu på McDonalds og Burger King.

Burgerlicious i TwoforOne.
Burgerlicious i TwoforOne.
De to classic burgere fra Burgerlicious.
De to classic burgere fra Burgerlicious.