Café Kong Gulerod

Anmeldelser Burger Café
Burger og caesarsalat fra Kong Gulerod på Frederiksberg.
Burger og caesarsalat fra Kong Gulerod på Frede riksberg.

Café Kong Gulerod

Gammel Kongevej 142

1850 Frederiksberg C


På Gammel Kongevej ligger Café Kong Gulerod. Jeg tog derhen i 2010 med min gode ven TwoforOne-bogen med, og bestilte en Kong Gulerod burger og en caesars salat. Burgerne plejer at være ret gode, men burgeroplevelsen var lidt anderledes denne gang, og det smagte ikke så godt som sidst, desuden foretrækker jeg nok en burger på Halifax – til samme pris. 


Jeg spiste en ceasarsalat og har endnu ikke smagt en god caesarsalat endnu, for kyllingen har været tør alle gange. Desuden bryder jeg mig heller ikke om cafeer der har wok-retter på menuen, fordi det er de færreste steder der har forstået hvordan man håndterer en wok og hvordan man laver en god wokret.