Dalle Valle – Revisited, en skuffelse

Anmeldelser Burger Café
Pastaret, Ceasars salad og Dalle Valle Burger. Beklager billedekvaliteten, men spejlreflekset var blevet hjemme.
Billede fra Dalle Valle. Pasta-ret, Ceasars salad og Dalle Valle Burger. Beklager billedekvaliteten, men spejlreflekset var blevet hjemme.

Dalle Valle Revisited

Fiolstræde 5

1171 København K


Da det var tirsdag var der halv pris på alt mad på menuen, så vi bestilte en pasta ved navn makaroni mafiosa, en ceasars salat og en Dalle Valle burger.


Makaroni Mafiosa (39,5 kr efter rabat):

En meget meget uinspirerende ret, som ligner noget man har lavet hurtigt i køkkenet når køleskabet er tomt og mens man har tømmermænd. Penne med bacon, chili, hvidløg i tomatsauce, sådan lyder beskrivelsen og det lyder lækkert. Det var enormt vandet og der var intet smag overhovedet. På alle deres pastaretter står der at der toppes frisk basilikum på retterne, men på vores pastaret var der ét tørt basilikumsblad. Fedt!

Ceasar Salat (39,5 kr efter rabat):

Sidst da jeg bestilte Ceasar salaten, så var det faktisk en af de bedste retter jeg havde prøvet på Dalle Valle. Denne gang var det en omgang snask; salaten var slet ikke frisk og i stedet for friske og sprøde romaineblade, fik jeg slatne salatblade. Det klart værste, var de to tørreste kyllingestykker nogensinde set.

Dalle Valle Burger (44,5 kr efter rabat):

Er det så svært at lave en god burger? Har Henrik Yde (fra Kiin Kiin, Burger and Bun, osv,) virkelig ret? SKAL man bruge icebergsalat i sin burger før det smager godt? Babyspinatbladene i Dalle Valle burgeren virkede i hvert fald ikke. Oksekødet var alt for gennemstegt, så den var bleven alt for tør. Burgerbollerne var helt forkerte valgte, og i stedet for den klassiske sesamfrøburgerbolle brugte de en burgerbolle der overhovedet ikke passede. Jeg savnede flere grøntsager i den burger til at gøre den mere frisk. Som tilbehør fik jeg kartoffelbåde, som var helt tørret ind og man kunne tydelig se og smage sig frem til at de ikke var lavet samme dag.

Alt i alt var det en meget skuffende oplevelse. Det blev 122 kroner eksklusiv drikkevarer, og selvom det var så billigt for tre retter, så kan man stadig godt forvente noget ordentligt mad! Men jeg er nok selv udenom det.