Damindra

Anmeldelser Asiatisk Frokost Japansk
Damindra

Oktober 2012
Holbergsgade 12
1057 København K
Hjemmeside: http://www.damindra.dk

Sidste år valgte jeg at tage på Damindra som ligger på Holbergsgade omkring Det Kongelige Teater. Kokken er fra Sri Lanka og Damindra er hans efternavn så deraf navnet. Jeg tog afsted lidt efter frokosttid. Restauranten var hel tom udover hos selv, men sådan er det generelt rundt i København – der er bare ikke så meget gang i frokost som i andre lande.
Der blev bestilt to ting fra frokostmenuen; en lunch plate til 165 kr og en sushi plate til 185 kr. Udover dette tog vi også en sizzling deluxe menu fra ala carte menukortet.

Vi lagde ud med sizzling deluxe som bestod af forskellige slags fisk lettilberedt i en varm sauce. Det smagte skam okay og desværre fik vi ikke lige taget billedet af den. Det sagde os ikke det helt store og vi fortrød at vi tog den – den var hverken dårlig eller god.
Herefter kom vores to frokostmenuer som var straks bedre. De fokuserer utroligt meget på at give de forskellige sushistykker den rigtige tilbehør, fx hvidløg på laksen. Det hele var meget gennemtænkt. Fisken var frisk og risen godt tilberedt, og der var meget variation til at det hele virkede spændende hver gang man skulle tage en bid.
Blækspruttesalaten var blevet paneret ordentligt, omeletten smagte af rigtig japansk omelet og de to frokostretter havde generelt et højt niveau.

Dog var det en lidt dyr oplevelse når man tænker på at det var frokost, og at spise om aftenen er helt klart en dyrere fornøjelse, men jeg vil til en hver tid vælge Damindra fremfor Umami som jeg føler er de værste svindlere – meget ringe mad pakket ind i glamour og design. Vi kommer tilbage på Damindra en dag, men det bliver nok ikke foreløbigt da vi har en masse andre restauranter vi skal have prøvet først.

Damindra var en god oplevelse, spændende og varieret, men sizzling deluxe-retten sagde os ikke det store, men alt i alt en god oplevelse.