Den Røde Hund – Fra at være genial til at skuffe

Anmeldelser Café
Oksecarpaccio.
Oksecarpaccio.
Den Røde Hund LUKKET

Nørrebrogade 114

2200 København N

Cafeen er en af de mest populære på Nørrebro. Den Røde Hund ligger på Nørrebrogade, tæt på Nørrebros Runddel.

Den Røde Hund var engang vores yndlingscafé med studievenlige priser og kæmpeportioner af mad og studierabat, vores favoritter var laksesandwichen til omkring 79 kr og hundens burger med de bedste kartofler til ingen pris heller. Det skal lige siges at denne anmeldelse er baseret på et restaurantbesøg for et stykke tid siden og vi ved ikke om cafeen har ændret sig siden. Vi var på cafeen tit og det var et sikkert kort, når vi ikke vidste hvor vi skulle spise henne. Vi havde bidt mærke i at cafeen var begyndt at ændre sig, med prisstigninger og mindre portioner, men at de ændrede menuen fuldstændigt. Vores elskede laksesandwich så og smagte helt anderledes, og det er ikke altid at forandring fryder. 

Oksecarpaccioen var smagløst og ingen sødme fra kødet overhovedet. Normalt elsker jeg tun, det er min yndlingsfisk, både den fra dåsen og den til sashimi/sushi. Jeg har spist grillet tun 3 gange, den første gang var på Café Hovedtelegrafen, hvor jeg spiste en dejlig lille anretning med grillet tun, laks og rejer. Den anden gang var på TV-tårnet i Berlin, hvor vi havde en horribel madoplevelse. Tredje gang var på Den Røde Hund, og jeg kan fortæller dig at jeg slet ikke brød mig om det, dog kunne jeg godt lide at der var wakame i salaten.

Men Den Røde Hund har bevæget sig langt fra dengang for 2 år siden, og vi savner den gamle café. De virker som om de har kastet sig ud i at lave en anelse “finere” mad, mens folk bare vil have helt almindelige sandwiches, nachos og burgere. Vi bør prøve cafeen igen, måske er det en bedre oplevelse næste gang?

Grillet tunsalat.
Grillet tunsalat.

Laksesandwich.
Laksesandwich.