En ret der med garanti giver dig dårlig mave

Asiatisk Kinesisk Madoplevelser
På Istedgade ligger der en udmærket kinesisk restaurant ved navn Magasasa, og det er måske den mest autentiske restuarant i København der serverer ægte og rigtig god kinesisk mad, og det kommer fra mig der er kineser selv og andre kinesere i min omgangskreds.
 
Jeg elsker at spise stærkt mad, men jeg tror altid at jeg kan spise stærkere end jeg egentlig kan. På Magasasa har de en ret der vist nok hedder Chengdu family der er en sammenblanding af oksekød, seafood og alt muligt lækkert i en kæmpeskål fyldt med en suppe af chili. Jeg mener at retten koster omkring de 150 kr, men der er nok til deling og sammen med en omgang ris, så er det perfekt.
 
Kinesiske køkkener og områder såsom Sichuan er kendt for deres stærkt mad og deres brug af tørrede chilier og Sichuan peberkorn der bedøver din tunge på det groveste.
 
Jeg elsker retten på Magasasa, men desværre kan min mave ikke klare alt den chili og jeg ender altid med at få dårlige mave lidt efter og dagen efter. Super ærgerligt at min svage mave ikke kan klare denne lækre ret, men jeg kan anbefale at I prøver retten hvis I tror at I kan tåle det, og skriv endelig til mig efterfølgende om hvordan det går!