Fedekur – Dag 1

Andet

Fedekur – Dag 1

Jeg elsker at spise og jeg betragter mig også selv som én der spiser mere end det normale. Jeg er undervægtig med et BMI-tal på 17, og selvom jeg spiser så meget så tager jeg ikke på! Jeg giver generne skylden, fordi næsten hele familien er papirtynde. Ønsket er at jeg tager 8-10 kilo på i vægt, og jeg har for eksempel droppet cigaretterne her ved årsskiftet da de er kendt for at nedsætte appetitten og øge stofskiftet.
Til en person på min alder, vægt, højde, og aktivitetsniveau kræver det, i følge lidtfedt.dk, at jeg skal indtage omkring 2500 kalorier om dagen. Jeg ønsker at at tage 8-10 kilo ekstra på, så derfor skal jeg nu indtage 2700 kalorier om dagen. Samtidigt med min fedekur vil jeg træne med nogle få mave/armbøjninger og måske ti minutter på motionscyklen om dagen, så jeg stadig nogenlunde kan holde min form. Der er egentligt ikke rigtig nogen plan for hvad jeg spiser, men jeg har læst mig frem til at det er en god idé at spise æg, brød og pasta, og drikke en masse af sødmælk, men ellers er planen bare at spise mere end normalt.