Fedekur – Dag 14

Andet
Hjemmelavet "medium" English breakfast fra vores tur til Bornholm.
Hjemmelavet “medium” English breakfast.
Jeg er skuffet.
Til min skuffelse opdagede jeg at vægten ikke var indstillet korrekt, så derfor har jeg vejet 2 kilo ekstra hver gang jeg har vejet mig selv. Øv øv, det betyder faktisk at jeg slet ikke har taget på, men har fastholdt min startvægt.
Dét, jeg mangler er at spise morgenmad, og jeg har fået en dårlig vane med at sove lidt senere end normalt og stå op omkring 10-tiden, hvilket betyder at min lyst til at spise først ankommer ved 11-12-tiden, og der er det allerede frokost tid. Ydermere hjælper det ikke just at jeg bruger tid på motionscyklen eller laver arm/ryg/mavebøjninger, men jeg er fast besluttet på at jeg vil holde en god form.
Jeg tror at et skud af morgenmad kan løfte mit antal af kalorier til et acceptabelt niveau, for at jeg skal nå mit mål på at øge kilo på min magre krop. Det betyder at jeg skal lære at sove lidt tidligere og vågne omkring 8-9 tiden, hvilket betyder at jeg kan og har lyst til at spise mad og morgenen.

Læs også:

Fedekur – Dag 7
Fedekur – Dag 1