Fedekur – Dag 21

Andet
Jeg giver op. Det er hvad min hjerne siger til mig. Det er svært at tage på fedekur uden en plan over hvad der skal spises. Måske skal der bare strammes an, eller måske tager det længere tid end 21 dage for at se forandringer i vægten?
Jeg kan huske engang da min far fik anbefalet at han skulle drikke noget piskefløde hver dag, fordi han var lige så tynd som mig. Da jeg var i Rema 1000 i dag for at købe noget piskefløde, kiggede jeg på bagsiden af kartonen – 360 kalorier pr. 100 g. Det vil sige at hvis man drikker hele kartonen, så har man indtaget 1800 kalorier! Nu kan jeg bedre forstå at min far fik anbefalet at drikke piskefløde. Det kunne jeg dog aldrig finde på, og jeg kan allerede forestille mig kvalmen jeg får. Så vil jeg drikke hellere drikke olivenolie, som svarer til 120 kalorier pr. spiseske. Og jeg bruger allerede meget olivenolie i forvejen!

Arlas Karolines piskefløde.
Arlas Karolines piskefløde.

Læs også:
Fedekur – Dag 1
Fedekur – Dag 7

Fedekur – Dag 14