Fedekur – Dag 49

Andet

Let’s face it. Man kommer ikke langt med et vægtprogram, enten det er for at tabe sig eller tage på, uden at lave en kostplan. Jeg har skippet morgenmad alt for meget, og ikke spist nok hver dag. Jeg har dog prøvet at spise cornflakes med mælk, som var min absolut yndlingsmorgenmad, da jeg var barn. Men jeg har ikke spist det hver morgen, og der er faktisk rigtig mange dage, hvor jeg ikke har spist morgenmad eller snacks osv.
Med de daglige armbøjninger har jeg dog bemærket at musklerne er blevet større, en anelse, men stadig større. Det er helt klart positivt! Selvom det nok ikke kommer til at påvirke min vægt, så er jeg begyndt at tage vitaminpiller, fx lige nu er der tilbud i Føtex på 2 glas Livol multitabletter til 139 kroner! Jeg må også lige tilføje at etilbudsavis-app’en til android, er et genialt program til at tjekke og holde styr på rabatterne!