Fedekur – Dag 7

Andet
Efter en uges med ekstra mad, hjulpet af en øget appetit med et rygestop, så har jeg taget et kilo på. Det er ikke fordi jeg har spist så meget mere end jeg plejer, men jeg tænker altid at “jeg må hellere tage en bid mere“. Jeg ville sikkert have taget mere på hvis det ikke var på grund af at jeg cykler 5-10 minutter hver aften på motionscyklen. Udover det så er der også arm- og mavebøjninger hver aften. Jeg har spist meget æg og drukket meget mælk, og spist dessert nogle af aftenerne, hvilket jeg normalt aldrig gør. Jeg tror dog stadig ikke at jeg har ramt de 2700 kalorier, som er krævet af mig hver dag og morgenmad har også været skippet nogle af dagene. Så derfor må jeg hellere øge madindtagelsen i håb om at øge vægten med de ekstra 8 kilo, udover det skal jeg måske også spise mere “usundt” da der er kinesisk mad hver aften, som må betegnes som sundt og indeholder få kalorier.