Finally Christmas vacation!

Alkohol Andet

2014 har været hård, men nu er der endelig ferie..

Jeg har set frem til denne juleferie i meget lang tid, og især fordi jeg ikke rigtigt har haft ferie siden april. Samtidigt har der også været travlt på arbejdet og det har været svært at vænne sig til fuldtidsjobbet efter at man er blevet færdiguddannet.
 
Jeg fejrede ferien ved at tage på Trykbar på Møntergade i indre by, et småt og hyggeligt sted med et stort udvalg af øl, og god betjening.
 
Da jeg har to ugers fri, har jeg planer om at nå en masse ting, såsom små fixes til lejligheden men planer om hvilke slags retter jeg gerne vil lære at lave. Jeg bruger app’en Wunderlist enormt meget, som er en todo-list app. 
På app’en har jeg oprettet en liste ved navn “mad jeg gerne vil lære at lave”, hvor ting såsom banh mi – den vietnamesiske svinekødssandwich, og japansk karry er på, sammen med masse andre retter jeg ville elske at kunne.
 
Så, jeg kan klart anbefale denne app til folk ligesom mig der har brug for at skrive enhver tanke ned – jeg kan i hvert fald ikke leve uden app’en.
 
Det kommer til at blive et par fremragende uger med fri fra arbejder; masser af ting der skal ordnes, men også masser af dejlig mad der skal lære at laves.