Flottenheimer

Anmeldelser Burger Café
Pariserbøf fra Flottenheimer.
Pariserbøf fra Flottenheimer.
Flottenheimer
Skindergade 20
1159 København K

Det var første gang at jeg var på Flottenheimer og første gang at jeg brugte TwoforOne 2011. Selve stedet virkede meget hyggelig og anderledes med fint indrettet.

Oprindeligt var vi på vej til Amalfi for at spise en gratis frokostret, men da vi gik på Skindergade forbi Flottenheimer blev vi lige nødt til at tjekke det ud. Kuponen til Flottenheimer var “gratis “det varme””, og da det ikke stod på menuen hvad det varme var, så spurgte vi tjeneren, som sagde at det var wok/pasta og hovedretter/burgere. Man kunne vælge i mellem en grillet oksefilet til 149 kr, men vi ville prøve at ramme hinandens priser, da det er mere profitabelt når man bruger TwoforOne, så derfor bestilte vi en pariserbøf til 94 kr og en okseburger til 98 kr. 

Menuen bød også på wokretter, men vi holder os langt væk fra wokretter på cafeer, da det er sjældent at folk forstår hvad en rigtig wokret er, og for at være helt ærlig så stoler jeg kun på en kineser når der skal bruges wok.

Udover vores madbestillingen, bestilte vi også en Søbogaard hyldeblomst og en GB Bock øl, som var lidt mørk i det, den smagte okay, men ikke helt min type af øl. Det var første gang jeg skulle spise en pariserbøf og jeg var spændt. Da maden endelig kom så det hele godt ud. Jeg havde fået bøffen ovenpå en toast med salat, kartofler og rødbeder ved siden af, der var noget revet peberrod og et shot af æggeblomme. Nu er det første gang jeg spiser en pariserbøf og har næsten ingen anelse om hvordan det skal smage, men jeg havde forventet at JEG havde fået æren i at prikke hul på æggeblommen end at den var blevet serveret i flydende form i et shot-glas. Udover dét, var hakkebøffen stegt igennem og den mistede lidt af sin smag, og jeg tror at det havde smagt langt bedre hvis den var medium og lidt rød indeni – måske skal pariserbøf være gennemstegt? Salaten havde intet smag på og det eneste smag der kom på var rødbeden der havde farvet hele salaten rød. Man kunne måske godt have puttet lidt vinaigrette over salaten, så den blev lidt mere inspirerende at spise. Burgeren var tør og kedelig. Kartoffelskiverne havde ikke fået nok i ovnen og smagte bare af kartofler uden at få sprødheden frem.

Vi var lidt skuffede over maden, og jeg var specielt skuffet, da det var mit første møde med pariserbøffen. Maden var dog ikke meget direkte uspiseligt, men kvaliteten er nok påvirket af at de er mere kendt for at være en cocktailbar, og måske er fokus ikke så meget på mad, men mere på drinks/cocktails.

TwoforOne-kuponen til Flottenheimer.
TwoforOne-kuponen til Flottenheimer.
Søbogaard hyldeblomst og GB Bock øl.
Søbogaard hyldeblomst og GB Bock øl.

Burger med kartoffelskiver fra Flottenheimer.
Burger med kartoffelskiver fra Flottenheimer.