Genmaicha på Sing Tehus

Dansk Japansk Te
Genmaicha te og lichee te.
Genmaicha te og lichee te.

Jeg elsker at drikke grøn te. Specielt en japansk slags te, der hedder Genmaicha, også kendt for popcornte, på grund af de små ristede ris, der minder om popcorn. Jeg lærte teen at kende på Selfish, hvor man kan købe en kande til 25 kroner. Genmaicha dufter meget markant og den smager af nødder! Jeg har læst mig frem til at det er herre sundt at drikke genmaicha te, fx er det godt mod muskel- og ledsmerter, renser leveren, og får fedt til at forbrænde hurtigere.

Jeg tog på Sing Tehus inde i byen og købte en lille æske af genmaicha til omkring til 50’er og en pose lichee te til samme pris.
Det tager lidt tid for at finde den rigtige mængde af te man skal putte i kanden og hvor lang tid teen skal trække, men vi har endelig fundet den rigtige mængde og tid. Man skal bare prøve sig frem!