God og dårlig sake

Asiatisk Japansk Madoplevelser
Min erfaring med sake startede faktisk tilbage i 2008 hvor jeg var afsted med tre venner til London, og drak en masse billig sake i Yo!Sushi kæderne. Min smag for sake har siden udviklet sig, og jeg er begyndt at kunne kende forskel på god og dårlig sake. 
Jeg er dog stadig lidt grøn i området og derfor søgte jeg råds hos min lokale og yndlings sushipusher på Elmegade, nemlig Selfish. Han solgte mig disse to flasker, den ene en umeshu som er en blommevin der kan blandes op med isterninger og danskvand, og den anden en flaske saké, som viste sig at være fremragende.
 
Når muligheden byder sig når der skal spises sushi, så er jeg altid frisk god sake. Der er en teori om at restaurantører serverer varm sake for at skjule den dårlige kvalitet, så derfor drik altid sake koldt.