Gordon Ramsay: Playing With Fire

Andet Madoplevelser
Gordon Ramsay: Playing with Fire
Gordon Ramsay: Playing with Fire
Jeg er gået i gang med at læse Gordon Ramsay’s “Playing with fire”, som er en nyere selvbiografi fra 2008. Tidligere er “Humble Pie” blevet udgivet, men den har jeg dog ikke læst. Første indtryk er at den er meget anderledes fra Anthony Bourdains: Kitchen Confidential, Ramsay kommer til at virke på en måde lidt arrogant og pengeglad, at det bliver lidt irriterende. Vi ved alle at Ramsay er en talentfuld mand, og der er intet galt i at være lidt arrogant eller pengeglad, han indrømmer det også selv i bogen, og derfor bliver bogen også meget ærlig. 
Dog er underholdningsfaktoren helt klart lavere, da Bourdain med sine farverige beskrivelser af sit liv fangede læseren, og for eksempel kunne jeg ikke stoppe med at læse. Playing with fire har taget mig over en uge at læse, og det må sige noget om spændingsniveauet, men jeg er halvvejs i gennem bogen, og jeg skal nok få læst den færdig.