Haché

Anmeldelser Burger
Haché burger
Haché burger.

Andet besøg på Haché – august 2011 

Haché

August 2011 

Rømersgade 2

1362 København K

Vi tog på Haché igen efter juni måneds skuffelse. Denne gang var det meget bedre. Det betyder meget at stege bøffen perfekt, så den er saftig og smagfuldt. Deres pommes frites var guddommelige sidst, men denne gang var de lige over middel, men deres hjemmerørte remoulade er fantastisk. 
Burgerne var vandede og bøffen var tør sidst, men denne gang var bøffen saftig og den var slet ikke vandet, men jeg må indrømme at det en lille smule tørt. De må meget gerne give lidt mere dressing på burgeren, måske en omgang hjemmerørt mayo, når de nu har så meget succes med hjemmelavede dressinger? 
Jeg savner stadig lidt kant på burgerne, fordi de går hurtigt i glemmebogen og det er ikke noget man husker. Forskellen mellem de mange burgere man kan vælge skal være meget større, man skal kunne kende forskel på en chili burger og en bacon og cheese. 
Men denne gang var burgeren over middel og vi kunne godt finde på at kigge forbi en anden gang. 

Haché burger
Haché burger.


Første besøg på Haché – juni 2011

Som mange andre købte vi downtown-gavekortet til to burgere der skal spises til frokost til 95 kroner i går. Haché stod bestemt på “ventelisten” over steder der skulle prøves.

Vi ankom lidt over 14. Udenfor restauranten stod der et skilt med menukortet, hvor “frokost-burger med frites og dip til 75 kroner” stod med stort. Vi tænkte “Hvad?!”, hvorfor har vi lige brugt penge på at købe et bevis på to burgere til 95 uden frites og dip? Forskellen mellem en frokostburger og en almindelig burger er ikke særlig stor, kun omkring 20g oksekød i burgeren? 
Så hvis man laver et regnestykke, lad os sige at vi er et par der gerne vil spise en burger med frites og dip:

Uden Downtown: 
2 frokostburgere med frites og dip = 150 kroner 
Med Downtown: 
2 burgere med frites og dip = 95 + 25 +25 = 145 kroner

Sølle 5 kroner sparer man på at købe downtown-gavekortet. Det kan kun betale sig at bruge gavekortet hvis man IKKE bestiller frites til, men kun spiser en burger. Det sjove er at “frokostburger” slet ikke findes på menuen på hjemmesiden, og det er også sjovt at man skal spise burgeren til frokost. Dvs. at vi er blevet lokket/narret til at købe downtown-gavekortet, vi kunne ligeså godt bare spist en frokostburger og gået udenom Downtown.dk. 
Det hele er jo fedt nok og forståeligt nok hvis man bliver lokket derhen, og får en fantastisk oplevelse. Men sådan skulle det ikke gå. 


Efter lidt forvirring med alt det med frokostburgere bestilte vi to burgere, en bacon & cheese, og en chiliburger, og en omgang frites med remoulade. Den mandlige tjener var supervenlig. 
Fritterne ankom først, og jeg må indrømme at de smagte godt, og den hjemmelavede remoulade skal de også have credit for. Burgerne ankom ikke så lang tid efter. 
Det første jeg gjorde med burgeren var at klemme bollen sammen, så det var lettere at skære, men det hele blev vandet, der var helt klart noget alt for vandet i den burger. Det ødelagde helt dressingens smag og tykkelse. Jeg skar i burgeren, og bøffen var gennemstegt. 


Min medspisers burger var også vandet og bøffen gennemstegt. På deres menukort står der at hvis der ikke bliver sagt andet bliver bøffen stegt medium. Efter lidt overvejelse besluttede jeg mig for at fortælle tjeneren det, og han tog straks min burger og fik køkkenet til at lave en ny til mig. Supergod service, tænkte jeg. 
Der gik cirka 10 minutter og en ny burger blev serveret for mig, denne gang af en kvindelig tjener. Da jeg skar i den nye burger, så var den sgu gennemstegt igen! Det er ikke fordi jeg ikke kan spise en gennemstegt burger, men det er selve princippet i at man skriver at bøffen bliver stegt medium, og at man så gennemsteger den. De kalder dem selv for et gourmetburgersted, og hvis man ikke kan finde ud af at stege en bøf til burger ordentligt, ikke bare i et forsøg, men hele to forsøg! – så burde man ikke kalde sig et burgersted og i hvert fald ikke et gourmetburgersted! 
Tjeneren kom aldrig tilbage for at spørge om hvordan den nye burger var, og jeg orkede ikke at spørge efter en ny burger, så jeg spiste halvdelen, bad om regningen og smuttede stærkt utilfreds. 
Selvom burgeren var gennemstegt to gange, så var det alligevel en kedelig burger, væsken i burgeren ødelagde fuldstændig dressingen, konsistensen og smagen. 
Downtown-tricket de bruger trækker også helt ned, og de dumper også klart på service, at de ikke kom og spurgte mig om den nye burger. Det er den værste restaurant jeg har anmeldt indtil videre, og jeg føler med de andre tusinde der har købt samme downtown-gavekort. Til andre der har tænkt jer at spise på Haché, så kan det være at det bliver en anden oplevelse for jer, måske er I der på en god dag. Jeg kan i hvert fald ikke anbefale stedet, så tag pengene hen til Halifax eller Cows and Cows i stedet for. I kan også bruge pengene på den lokale grillbar/pizzeria, deres burger er i hvert fald bedre end Hachés.

Anden gang og bøffen blev gennemstegt igen
Anden gang og bøffen blev gennemstegt igen.