Hjemmelavede chicken nuggets

Fast food Opskrifter
Chicken nuggets med tre slags dip
Chicken nuggets med tre slags dip.
Som barn elskede jeg chicken nuggets fra McDonalds og især elskede jeg McChicken, men siden jeg er blevet voksen har jeg ikke spist der nær så meget – lige pånær den ene gang hvor jeg købte tyve nuggets for 50 kr og efterfølgende fortrød mit valg efter den 6. nugget.

Men jeg fik herre meget lyst til chicken nuggets, og fandt en opskrift på nettet som var meget enkel og den virkede.


Jeg brugte:

– Kyllingebryst (450g)
– Rasp eller mel
– Salt og Peber
– Olie
– Æg

1. Jeg skar kyllingen i små chickennugget størrelser, og derefter slog jeg to æg ned i en skål og gjorde en tallerken med mel eller rasp klar.

2. De små kyllingestykker dyppede jeg grundigt i de udslåede æg, og derefter i mel eller rasp. (Prøvede både med rasp og mel, og de nuggets hvor vi brugte mel blev sprødere, mens de andre smagte måske en lille smule bedre).

3. Hæld olie i et par centimeters højde på en pande eller i en wok, og giv dem et par minutter på hver side.

Jeg spiste det med ketchup, sød thaichili og mayonnaise. Senere fik jeg så købt BBQ saucen, ligesom på McDonalds. Jeg tror at man kan bruge samme opskrift og lave kyllingerne i større størrelse og måske lave en McChicken..