Hot Pot på Magasasa ved Hovedbanegården

Anmeldelser Asiatisk Kinesisk
Restaurant Magasasa. Billede af de to supper
Restaurant Magasasa. Billede af de to supper.
Magasasa
Istedgade 4
Desværre har de ikke længere hot pot på menuen!

Ved starten af Istedgade ligger der en lille kinesisk restaurant, Magasasa der har hot pot på menuen. Hot pot er en kinesisk fondue, og på billedet øverst kan I se to slags supper, den ene stærk og den anden mild. Man har så en masse tilbehør som man selv kan putte i fonden og når de er tilberedte tager man dem ud af gryden og spiser dem med det samme. Til det tilberedte kød og grøntsager er der et par forskellige sauce til at dyppe i. Det minder meget om den japanske ret shabu shabu men dette er bare den kinesiske version af den. Hot Pot menuen står ikke på restaurantens hjemmeside, men der er et specielt menukort man får når man kommer ind på restauranten.
Jeg er ikke sikker, men jeg mener at det er 60 kr for selve suppen, og derfra kan man bestille tilbehør, hvor én koster 40 kr. Det er rimelig store tallerkener af tilbehør, og med 3-4 slags tilbehør kan sagtens mætte to mennesker. Husk dog at bestille ris til, da det ikke følger med. Af tilbehør er der for eksempel: oksekødsboller, rejer, nudler, blæksprutte, lamme- og oksekød.

I Kina er hot pot meget populært hvor venner/familie ender med at sidde foran gryden i flere timer, og selvfølgelig skal der drikkes kolde øl/sodavand for at udligne den varme og stærke mad. Jeg kan klart anbefale det, og for to mennesker kan man slippe afsted med 300 kr, og det er samtidigt en ny og sjov oplevelse!