Hong Kong skyline

Jeg er flyttet til Hong Kong!

Hong Kong

Jeg har efterhånden haft bloggen kørende siden 2010, men med en del pauser! Mit bloggeri har været meget on-and-off og siden min første post i november 2010 som var en anmeldelse af den japanske restaurant Banzai på Vesterbro, er der sket en del! Jeg er gået væk fra madanmeldelser som var bloggens tema i et par år – og efter det skrev jeg mere omkring madoplevelser generelt, og herefter har jeg haft svært ved at holde bloggen i live i de seneste par år.

Der er sket meget i mit liv på de 8 år og jeg er efterhånden blevet en voksen mand, og ikke nok med det, så flyttede jeg til Hong Kong for et år siden! Det har altid været en drengedrøm for mig og efter et års opsparing og planlægning, fremlejede jeg lejligheden, fandt et job i Hong Kong, sagde mit job op i København og forberedte mig til et liv i kaotiske og mad-mekkaet Hong Kong. Dette betyder så at bloggen fremover bliver meget Hong Kong og Asien-fokuseret, og jeg glæder mig til at dele alle mine fantastiske madoplevelser fra Asien!