Jensens Bøfhus

Anmeldelser Bøf

Jensens Bøfhus

Der er 2 steder jeg havde svoret aldrig at sætte min fod ind hos. Jensens Bøfhus og Riz Raz. Dog fik jeg to positive overraskelser/oplevelser i sidste uge, da jeg besøgte dem. Vi var taget hele vejen ud til Amager, fordi vi havde tænkt os at spise frokost på Café Pelikan, tjek vores TwoforOne’s noter ud, her. Dog så Pelikan ud til at være mere af en cocktailbar/kaffebar, hvilket fik os til at droppe det, da vi var bange for at vi ville få en dårlig oplevelse.
Lige ved siden af ligger Jensens Bøfhus, og de havde en kampagne med at man kunne få adgang til salatbaren til 29 kroner, hvis man spiste en bøf. Derfor spiste vi en frokostbøf med favoritsauce, og tog salatbaren med til 79 kroner hver. Det skal lige siges at det overhovedet ikke kan betale sig at vælge salatbaren som hovedret til 74 kroner, da man udover salatbaren “bare” får en bagt kartoffel eller brød. Så er en bøf (uanset kvaliteten) dog mere værd.
Bøffen var som den plejer (tjeneren spørger om hvilken temperatur bøffen skal steges i, vi siger medium, og den kommer som welldone), dog var den tættere på medium denne gang. Salatbaren var spændende og bød på en masse ting, og der var mange sauce af vælge i mellem, her i blandt vores yndlings, ranchdressing, som simpelthen er guddommelig. Ellers var der også mine favoritter som balsamico og olivenolie.
Vi sluttede middagen med én omgang Queen’s Delight, belgisk vaffel og kaffe, til 44 kroner. Alt i alt var det sgu en okay oplevelse, og specielt salatbaren og desserten trak op.


Bøf med kartoffelskiver, og Jensens favoritsauce.
Bøf med kartoffelskiver, og Jensens favoritsauce.
Kampagne: Salatbar som tilbehør - 29 kr ekstra.
Kampagne: Salatbar som tilbehør – 29 kr ekstra.
Min salat fra salatbaren, med ranch dressing.
Min salat fra salatbaren, med ranch dressing.
Den ene halvdel af Queen's Delight. Belgisk vaffel med softice.
Den ene halvdel af Queen’s Delight. Belgisk vaffel med softice.

Den anden halvdel af Queen's Delight. Kaffen.
Den anden halvdel af Queen’s Delight. Kaffen.